DET KÄNNS SOM ATT JAG GÅR EMOT STRÖMMEN LITE GRANN

Alla sparar ut sina hår. Jag klipper av mitt. Nu är det ännu lite kortare än vad det var igår. Undrar vad jag fick för fel helt plötsligt riktigt...

WIU

Ska just bege mig mot bussen. Idag har jag en rätt full dag. Skola till fyra, musikinstitut 17-19.15 och efter det ska jag och klippa mitt hår lite grann igen. Små saker som behöver fixas till, hähä.

DET HÄNDE EN GREJ


AW LILLKILLEN


MÅSTE BARA

säga tack till Martha för en mycket trevlig kväll igår!

HEJ GLAD TORSDAG


MYSIGT SOM SKULLE KUNNA FÅ FINNAS I MIN GARDEROB I HÖST


SJUK CHEY

Inte okej.

SÖNDAGKVÄLL

Jag har haft finbesök här i några dagar nu, plus att jag igår var på en väldigt spontan men härlig trip till Västerås. Därför har jag inte varit så flitig här. Men ha tålamod, det kommer!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Puh. Det var inte lika farligt som jag trodde det skulle vara. Även fast mitt schema gärna kunde få vara lite lättare så tror jag nog det här kommer gå bra. Gäller bara att kämpa på från början! Efter skolan hade jag min första sånglektion efter sommaren också. Det var jätte roligt!  Nu ska jag just gå och lägga mig, är helt sjukt trött.. Godnatt på er.

LUNCH PÅ STAN MED SYSTER


GO SHAWTY ITS YOUR BIRTHDAY

Woho, 17 år idag då. Grattis!

ALDRIG MERA GLASS

Fyfan. Jag ska aldrig mera äta en glass i hela mitt liv. Blä.

ONSDAG TORSDAG NATT

Har varit på jobb idag. Till en början var det härligt, folk var glada och jag fick mycket dricks, hihi. Men sen övergick det till någon hemskt rusning.. Tror att halva Åland/Ålands turister skulle äta glass ikväll. Nu är min arm är skadad och mitt finger likaså. Imorgon är det av till Föglö en sväng. Och hej onödigt inlägg, men äh.

GODMORGON

Jobbar 11-18 idag. Känns inte sådär jätte kul precis. Vädret är dåligt och jag skulle helst vilja ligga inne i min säng och sova/se på film hela dagen. Hoppas det börjar regna så kanske jag får sluta tidigare, ehehehe.

IH


AND HERE WE GO AGAIN

Jag drar iväg till Stockholm med fina vänner om en liten stund. Kommer hem imorgon så vi hörs då!

MYS


LIGGER I MIN SÄNG

och är glad, hihi. Snart ska jag sova. Godnatt på er finisar!

BU


TORSDAG KVÄLL

Ligger i min säng med kattungarna och ser på film. Inte helt fel. Fast egentligen kanske jag borde vara ute och ta vara på det fina vädret. Men det får bli någon annan kväll för ikväll är jag filmsugen..

STOCKHOLM

idag var underbart. Mer säger jag inte, låter er få fantisera om resten själva istället. Hihi.

IMORGON DRAR JAG EN SVÄNG TILL STOCKHOLM

Det kommer bli härligt. Ska försöka vara duktig och ta med kameran också så det förhoppningsvis kommer upp lite bilder här någon gång!

JAG ÄR INTE MIG SJÄLV JUST NU

Ledsen ganska lätt. Arg nästan ännu lättare. Ha tålamod med mig så lovar jag att det snart blir bättre. Jag är glad över mina fina vänner.

RSS 2.0