woopwoop

Nu sitter jag färdig fixad hos Martha och väntar på att resten av mina fina vänner ska komma hit. Först ska vi laga middag och ha en riktigt mysig tjejmiddag. Och sen bär det av mot stan! Eftersom att jag inte kommer skriva nått inlägg när klockan slår tolv, så säger jag gott nytt år nu istället. Så GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

en dag i stockholm

Det har varit riktigt roligt. Men att köpa nya skor i början på dagen och sen gå i dom resten av dagen är inte en så bra idé. Dumt huvud får kroppen lida, så att säga. Och nu är jag helt slut. Ska väl alldeles just börja söka mig mot min sköna säng och sova lite grann.
Godnatt!

idag

far jag till Sverige med mina vänner. Hejdå.

rubriker är onödigt

Ikväll ska jag till Lina med mina fina vänner. Vi ska sjunga, spela instrument och dansa! Haha, roligt lär vi ha iallafall. Nå nu ska jag springa iväg och städa lite i mitt rum.
Seee you!

alltså

one tree hill är inte bra. Tro mig. Jag har nog blivit helt hjärntvättad eller nått sånt av det. Jag har helt klart blivit lite väl kärleksfull, haha. Nåväl, nu sitter jag iallafall och läser allt fint som finns på den här bloggen och lyssnar på det här:



Och tjaa, det är rätt mysigt faktiskt. Men jag ska nog ta och sova lite snart. Imorgon ska jag upp tidigt och till stan med mamma. Godnatt alla fina!

lördag

Wuhu, jag satt uppe i princip hela natten (till halv sju) och såg på oth. När man börjar se så kan man fan inte sluta! Idag har jag bara legat i sängen och... sett på oth. Nu ska jag snart börja fixa mig lite och ikväll ska jag till bastun med mina fina vänner.

här får ni några bilder från igår, kanske kommer några till lite senareee




hej alla fina julklappar

- tv
- thailand resa
- keyboard
- tavlor
- kläder/pyjamasar/morgonrock/tofflor
- smycken
- one tree hill s6
- skiva
- grejer till datorn
- sminkväska
- pengar
- handdukar
- nattlampa

Och sen minns jag inte mera, haha! En riktigt bra julafton har det varit iallafall och jag är riktigt nöjd med mina fina julklappar! Bilder får ni imorgon eventuellt.

wihihi, juuulafton

Jag vet inte riktigt varför, men jag är värre än ett litet barn. Imorse vaknade jag klockan 6 första gången och kunde inte somna om. Pappa och mamma var redan vakna då, av någon underlig anledning... hm, mamma skulle fara och "fixa nått" och vad kan det ha varit ? Jag gick och la mig igen och nu blev jag alldeles nyss väckt av min lillasyster "HIA HIA HIA, VAKNA NU! DET ÄR TVÅ STOOORA PAKET UNDER GRANEN OCH JAG FÅR BARA ÖPPNA OM DU ÄR VAKEN!" Och vem kan fortsätta sova när man får höra något sånt ? Ja, inte ens jag!
Till min lycka var det varsin ny tv till våra rum! Så nu slipper jag min fyrkant föralltid, vilken härlig början på julafton!

julfeelings

Dom är på topp nu! Åh vad mysigt det är. Och vilken mysig dag det har varit. Hela familjen har varit/är samlad och alla har varit på så himla bra humör och det finns nästan inget bättre än att se människor man tycker om glada.

GOD JUL ALLIHOPA!
Och ha en helt underbar julafton!

julgrans klädningen(?) är i full gång!




Och eh jaa. Min mor är en riktigt bra fotograf!

godmorgon

Nu står lite julstädning först på schemat. Lite senare blir det att klä granen!

huuuh

Vad kallt jag har. Egentligen skulle jag vilja gå och lägga mig, men jag är inte tillräckligt trött ännu. Så nu sitter jag här och nördar bubbleshooter (man blir ju helt fast, gah!) och funderar över ifall jag skulle ladda ner nått inspelningsprogram och sen någon gång inom en snar framtid kanske spela in något roligt och låta er få höra. Om jag vågar vill säga, eehehe.

pepparkaksbak - ja, det har min kväll bestått av





jullov är nog bra härligt

Idag har jag varit till khs och hälsat på med mina fina vänner. Det blev en rolig promenad hem också. Jag har fikat på bagarstugan med min lillasyster. Och ikväll var jag och såg på hennes julfest där dom spelade teater, Linn var bondbrud. En riktigt härlig dag faktiskt. Imorgon ska jag nog försöka ta mig till stan igen om jag orkar. Men snart blir det sängen för jag är så himla trött. Godnatt på er och sov gott!

Här får ni lite bilder från dagen (jag har tänkt försöka bli lite duktigare på att ladda upp bilder och sånt, det är ju mycket roligare att se på, right ?) :





söndag

Nu har jag nyss ätit frukost och så småningom(?) väntar jag besök av några av mina fina vänner. Martha, Lina och Mysan kommer hit och ikväll väntar en riktig myskväll!

idag har varit en rolig dag

Steg upp väldigt tidigt för att fara till baltichallen och spela futsal. Även fast våra resultat kanske inte var dom bästa så var alla jätte duktiga! Haha. Nu har jag nyss kommit ut från bastun och åh så skönt det var. Snart ska jag spela lite playstation med min syster och sen bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag är helt slut!

idag

har jag frisörsalong här hemma, haha. Nej men Sakka har just varit här och så fixade jag hennes hår, nu sitter jag och väntar på Lina och så ska jag fixa hennes hår också, hihi. Det är funnn. Ikväll är det julbord i skolan och sen julfest, det blir nog trevligt det. Och efter det så får vi se vart det bär. Ha en underbar dag/kväll allihopa!
(Jag ska försöka ha med mig kameran ikväll också.)

jag är på så himla härligt humör nu!

Fast jag är sjukt trött. Jag tror bestämt att sängen väntar. Imorgon är jag ledig så då får jag sova hur länge jag vill också, åh vad skönt.
Godnatt på er alla fina!


Här får ni en bra låt förresten.

nu ska ni få veta en sak

Min syster har skaffat en blogg. Min LILLAsyster har skaffat en blogg. Hon ska ju vara liten! Nåväl, HÄR är den iallafall om någon har lust att kika.

alltså jag är nog ganska smidig jag

För en liten stund sen satt jag fast med mitt hår i vår kökslampa. Jag är ensam hemma och kom inte loss. Ni kan ju bara tänka er hur det måste ha sett ut. Och jag satt inte fast i typ bara två minuter eller nått. Säkert tio.

julstämning

Var och handlade julklappar med mamma efter skolan idag. Och det bästa med att köpa julklappar måste nog vara att man kan köpa lite julklappar åt sig själv på samma gång. Haha, nej men det är ju alltid kul med nya saker.
Idag följde en ny tshirt med mig hem och här om dagen ett nytt halsband.
Nu är jag ensam hemma, musiken skruvas upp till nästan högsta volym och julklapparna ska slås in!

hur lyckas man

bränna sig på magen med plattången, på magen ?
Nå iallafall, jag håller på och svälter ihjäl och vi har ingenting att äta hemma. Förutom tårta men det har jag tröttnat på nu. Ska till skolan och skriva en novell idag och sen är det så gott som jullov! Härligt!

åh vad skönt att gå och lägga sig, godnatt!


jag fick en förfrågan om att jag skulle ladda upp lite luciabilder, here it comes!






Bilderna från när vi lussar i skolan (dom övre), är tagna av min fina vän Mysan, och hennes blogg hittar ni HÄR.

chokladtårta med grädde på

är en riktig höjdare till frukost när man är för lat för att laga någonting, ska ni veta!

mina vänner

jag måste bekänna en sak. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Jag ska stiga upp jätte tidigt på lördag för att fara till baltichallen och vara med i futsal. Fattar ni ?
Jag ska spela fotboll
. Man kan inte göra annat än skratta åt det!
Så det är lugnt, ni får skratta om ni vill.

finskaaaa

Finskaprov idag då. Hoppas på att jag får en femma men det kan nog hända att det bli omtagning den här gången, hehehehe. Och nej jag är inte så dålig egentligen (eller kanske) men jag ska byta finskagrupp och då behöver jag bara bli godkänd i det här = jag övade ingenting igår.

min

julfest klänning har kommit idag! Jag ser lite ut som en korv i den men det får gå, haha.

wohooo

Det är helt vitt på marken nu! Hoppas det håller i sig bara.
Och grattis mamma på din födelsedag idag!

jag har hälsaprov imorgon

men alldeles för mycket energi för att sätta mig ner och läsa på det just nu. Det känns inte sådär jätte bra precis.

hähähä

Jag hade lite tråkigt och lekte med mitt hår. Det var kul tills jag kom på att jag faktiskt skulle till stan ikväll, och nu ser jag ut som jag vet inte riktigt vad. Fiiiiint!

stolt storasyster

Det var jag i kyrkan ikväll. Åh så fin Linn var, och alla var jätte duktiga och sjöng jätte fint!








äntligen helg

Det var en mycket rolig kväll hos Erre igår! Och jag tror inte man inser ibland hur mycket faktiskt saknar "gamla" vänner innan man träffar dom igen.
Nu har jag nyss kommit ut ur duschen, sitter här och äter chips och dricker julmust. (Åh, så nyttig jag är!) Och så är jag grymt förväntansfull över ikväll när min lillasyster ska vara lucia i kyrkan. Det blir nog riktigt fint!

fredag

Jag måste börja med att säga förlåt för att jag har varit lite dålig med uppdateringen! Och sen måste jag säga åååååååh vilken underbar dag det har varit idag! Lucia i skolan, och för dom som inte vet det redan så var jag lucia. (Okej, det där lät jätte skrytigt, men det var ju faktiskt så.) Vi började med att lussa i skolan och sen for vi runt till en massa olika ställen, mysigast var helt klart sjukhuset/trobergshemmet och gullåsen. Alla blev så glada och uppskattade det så mycket! (Lite bilder från dagen kommer säkert senare.) Gruppen som varit med har varit jätte härlig, alla var positiva och glada hela dagen fast det har varit lite tungt och man har varit trött! Nu håller mamma på för fullt med att försöka få bort allt stearin från mitt hår... Och senare ikväll bär det av till Erre med lite folk!

onsdag

Vilken härlig dag det har varit idag! Började först kvart i tio, så innan skolan hann jag gå på stan med mamma en sväng. Hittade två halsband, underkläder och lite smink. Hade endast tre lektioner i skolan, lovely! Sen gick jag och höll min mormor sällskap tills jag skulle på sånglektion klockan fyra. Nu sitter jag här och längtar till fredag då vi har lucia i skolan, och åh vad mysigt det ska bli!

jag

hatar dammsugare mest av allt i hela världen. Jag hatar att städa. Men gud vad skönt att jag äntligen har fått mitt rum klart nu!
På torsdag har jag matteprov, så därför kommer jag vara lite off här nu.

fint



idag

har jag varit alldeles för trött för att uppdatera helt enkelt. Skola som vanligt först, efter skolan musikteori. Sen har hela kvällen gått åt till att rensa ur mina garderober, som tur var så kom Mysan och höll mig sällskap, och att rensa garderober visade sig kunna bli roligt! Och ikväll har jag tänkt gå och lägga mig riktigt tidigt, skönt!

tack mamma

Egentligen köpte jag en tunika/tröja igår som jag tänkte ha på julfesten. Men titta vilken fin jag hittade istället, den är påväg hem till mig nu. Min mamma är världens bästa.



det börjar ta sig

i mitt rum nu. Nya möblerna är på plats och kvar återstår bara lite städning. Nu kan jag knappt vänta tills efter nyår när jag ska fy nya tapeter också, jihu!

(8)

Bjällerklang bjällerklang hördes dingelidong
flingor som det vimlar om i munter vintersåååång
följ oss ut följ oss ut blacken travar påååå....

godmorgon

eller flera kanske skulle säga goddag nu. Framför mig idag har jag en jobbig dag, enligt mig iallafall. Storstäda mitt rum, dvs tömma mitt skrivbord och mina garderober. Sen ska det monteras möbler. Tjoho, vad roligt!

hej hej hemskt mycket hej

Puuh säger jag bara, vilken dag det har varit idag. Lite stressigt, lite nojsigt, lite (mycket) ont i fötterna. Men mycket mycket mycket roligt! Jag lyckades till mig glädje hinna med lite shopping också. ( :') ) Så med mig hem i klädväg kom:
- två par leggins (ett par svarta med nitar och ett par leopard, som jag bara ville ha för att ha)
- en oversize tröja
- ett par helt underbara skor som jag ska spara till julfesten
- en väska
- pälskrage
- en tunika/oversize tröja

Till mitt rum köpte vi:
- en vit bänk som jag ska ha min tv på
- en smal hylla som jag tänkte ställa några "korgar" i
- lite olika lampor
och sen köpte vi lite andra hyllor och byråer till resten av huset också då.

Nu ska jag sätta på mig min pyjamas, krypa ner i sängen och sätta på en film. Godnatt!

fredag

En lugn skoldag följd av en lugn kväll. Och lika bra är väl det. Nu sitter jag och gör ett tappert försök till att få min halsduk klar. Alldeles just väntar idol och mys i soffan med mamma. Imorgon bär det av till Sverige, ikea närmare bestämt. Såklart hoppas jag på att hinna med lite shopping också!

jag är frisk nu

Och det känns fint att komma tillbaka till skolan just idag. Börjar kvart före tio, med två timmar gympa som jag inte får vara med på. Efter det har jag håltimme, då är det luciaövning. Sen är det bara tre timmar kvar och sen helg!

godnatt och sov sött allihopa!


mmm-mh

Jag ääääälskar att skämma bort mig själv, hähä. Nu kom jag nyss ur duschen, sitter här och ser supersnygg ut i ansiktsmask och håret inpackat.
Så tack igen Sari och Kecke för ansiktsmaskerna jag fick i lillajulklapp, dom används flitigt kan jag säga!

och förresten

ni kan aldrig gissa vad jag håller på och gör just nu, haha. Jag stickar! Yes, ni hörde rätt, jag sitter i soffan med pyjamas, ser på vh1... och stickar. En halsduk har jag tänkt att det ska bli. Det kan ju inte vara så svårt. Eller ?

äntligen

Nu har jag sovit ungefär hela dagen. Och som tur är så börjar jag känna mig frisk på riktigt nu!

ååååhh, skit

Feberjäveln har kommit tillbaka och jag är hemma idag igen. Jag borde verkligen ha varit i skolan idag, missar ju apmycket nu! Och luciaövningen efter skolan borde jag också ha varit med på, och nejnejnej vad mycket saker som borde ha gjorts idag. Nu går jag och lägger mig igen, Krya på mig själv! Tack och hej!

förlåt

för väldigt dålig uppdatering idag. Men i princip hela dagen har jag legat nerbäddad i soffan och sett på vh1. Ända tills Björn (min sånglärare) ringde och ville ha med mig på Carolas julkonsert, "Hej! Jag tänkte bara fråga en sak som kanske skulle pigga upp lite nu när du ligger sjuk, vill du komma med på Carolas julkonsert ? Jag har biljetter färdigt så.. Men den är klockan fem så jag kommer och hämtar dig alldeles just isåfall." Klockan var kanske kvart över fyra när han ringde. Jag flög upp som ett skott ur soffan där jag då låg i pyjamas, osminkad och med smutsigt hår. Fixade mig färdig på kanske tio minuter, vilket måste vara nytt rekord, på samma gång som jag kände hur febern bara steg och steg. Men äh, sånt får man ta! Konserten var nog helt bra, lite mycket prat om jesus hit och dit kanske. Annars mysig, ja.
Nå nu ska jag gå och lägga mig och verkligen hoppas på att jag är frisk och kan komma till skolan imorgon!
Gooood night!
(Oj, vilket långt inlägg det blev nu förresten.)

godnatt, typ, snart

Jag måste gå och försöka sova lite nu. Och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
Sov gott alla finisar!


En bra låt kan ni få också förresten.

update

Febern har stigit igen. Jag ligger utslagen på soffan. Just nu piper det i mina öron. Mamma och pappa installerar en ny diskmaskin -> väldans mycket nojs. Jag har fortfarande inte börjat läsa på hälsan.

jag gillar det inte

Har inte kunnat sova i natt pga feber och sjukt ont i armen. Så ingen skola för min del idag. Nu kan min arm jämföras med ett järnrör ungefär, går knappt att böja på den. Men febern har iallafall gått ner. Imorgon har vi hälsaförhör och duktig som jag är så har jag inte ens börjat läsa ännu. Great!

RSS 2.0