NEW STUFF

Förresten så har jag köpt lite nya kläder/smycken som jag tänkte visa er. Men det gör jag imorgon för nu är jag alldeles för trött och hängig. Stannar hemma från jobbet imorgon så har tid att göra lite annat (sova).

JAG ÄR SJUK, INTE OKEJ


HEJ PÅ ER

Jag måste bara be om ursäkt. Jag har inte vart så värst aktiv här nu på ett tag. Men det är ju faktiskt sommar, och jag har vart på stugan och där finns det ju liksom inget internet så att. Imorgon är det jobb som gäller och sen får vi se. Seee you!

WIHIH

Sitter hos Tobbe nu och väntar på att han ska ha duschat klart. Sen tänker jag dra med honom ut och plocka blommor så jag kan laga en fin krans, awesomeee.

MIDSOMMARAFTON

Wohoo, ska snart börja fixa mig lite grann. Sen bär det av till Tobbe, för att sen gå till Pontus och äta middag. Och när vi har ätit klart så får vi helt enkelt se vart det bär! Ha en awesome midsommar allihop!

TORSDAG

Har legat ute och solat hela dagen idag. Nu är jag ännu fräkningare. Ikväll har jag jobbat lite grann, gick ovanligt snabbt, härligt nog. Nu kom jag nyss hem. Ska snart hoppa i duschen och sen börja fixa lite smått inför imorgon. Hoppas hela morgondagen blir kul, ser så sjukt mycket fram emot det alltså. Hähä.

KRAMSUGEN

Helt sjukt ja.

JAG ÄR FÖR LAT FÖR ATT TA BILDER PÅ KLÄDERNA JAG KÖPTE I SVERIGE FÖRRA VECKAN


Så nu gjorde jag såhär istället. Sen köpte jag en randig kavaj och en typ tunika/klänning från h&m också, men dom fanns inte med på hemsidag så aah.

JOBBA JOBBA JOOOBBA


JUST NU SKULLE JAG HELST AV ALLT VILJA GÅ UT OCH LÄGGA MIG I SOLEN OCH SOVA

Men nej, snart måste jag på jobb. Kom gärna och underhåll mig lite/köp glass!

HOME

Trevligt dygn på föglö. Sov mesta delen av tiden, haha. Värt sällskap jag var alltså. Ikväll har jag varit via Amanda en sväng innan jag kom hem. Snart ska jag hoppa i duschen och imorgon är det jobb 12-18!

BRB FÖGLÖ

Vi hörs imorgon!

NYDUSCHAD OCH FRÄSCH

Idag ska jag och mina fina vänner till Martha och äta middag. Det blir nog trevligt det!

MITTEN AV JUNI SNART JULI, SKULLE INTE TRO DET VA

Har nyss kommit hem från stan. Nu sitter jag här och håller på och fryser ihjäl. Ska nog snart gå och sova tror jag. Godnatt på er!

WOAAAH

Lördag. Har ingen aning om vad som händer ikväll riktigt. Skulle egentligen velat vart ute på Föglö, men nee. Fick nyss veta att jag måste jobba 18-21 ikväll också, jippi. Men efter det får vi väl se om det dyker upp nått skojigt!

NEJ VET NI VAD

Jag har typ nyss kommit hem från stan. En helt okej kväll har det varit! Snart ska jag gå och sova och drömma om hur man förhoppningsvis snart förstår sig på killar. Sen upp tidigt imorgon, städa rummet och förhoppningsvis fara till föglö senare. Godnatt!

SITTER OCH VÄNTAR PÅ ATT PAPPA SKA KOMMA HEM SEN BÄR DET AV TILL STAN FÖR ATT HÄNGA LITE MED MINA FINA VÄNNER


MORMOR

Jag har bott hos min mormor i två dagar nu, hållit henne lite sällskap och sådär när hon alltid är ensam. Nu har jag nyss kommit hem och duschen väntar. Sen senare blir det till tha town. Martha och Mysan kommer äntligen hem från Italien så jag hoppas på att träffa dom en sväng också. (Även fast det inte alls ska bli kul att se hur bruna dom har blivit.)
Fick en förfrågan om jag kunde visa hur min avslutningsklänning såg ut på, just nu har jag inte riktigt någon bra bild, men det ska jag fixa!

BOOORING


OKEJ

Nu börjar det ljusna här och sängen har väntat på mig tillräckligt länge!

I CANT SLEEP WHEN THE SUN GOES DOOOWN (8)

Nej men hörrni! Om man för en gångs skull kanske skulle gå och lägga sig i tid då. Good night and sleep tight.

JOBBIGT

Jag hade nyss tagit bilder på mina nya kläder som jag fick med mig hem igår. Nu när jag skulle lägga in dom på datorn så märkte jag att jag hade tagit bilder utan att ha minneskortet i kameran, så ja. Nu orkar jag inte ta nya så ni får se imorgon istället.

EXTRAKNÄCKER SOM STÄDERSKA, DEN NI


GRÖNALUND

Bilderna kanske inte är de bästa, men here you go anyway!Jag, Amanda och Linn uppe i vilda musen.

Woheeey, extreme!

Linn och Kecke.

Spelade några spel, eller vad man nu ska kalla det.

Linn, jag och mitt kramdjur, som jag förövrigt fick av en random snubbe, haha.

HAR HUNNIT MED HUR MYCKET SOM HELST IDAG

Ätit jätte gud frukost på rosella. (Omnom, älskar sjöfrukost!) Shoppat lite grann, bilder på det kommer imorgon om jag orkar tror jag. Annars någon annan dag. Vart på GrönaLund och åkt en massa skojigt. Insane blev helt klart en av mina favoriter! Åkt birka hem. Ätit god mat igen. Sjungit karaoke. Dansat. Träffat nya människor. Och skrattat så tårarna nästan sprutat. En väldigt lyckad dag måste jag faktiskt säga! Nu ska jag nog sova för imorgon jobbar jag 12-18, tjoho.

SITTER HEMMA HOS AMANDA


IDAG DÅ ?

Mamma kom och väckte mig för en stund sen. Så småningom tänkte jag börja fixa mig lite och senare blir det nog stan tror jag. Nås på teleluren!

DEN VITA MASSAJEN TRAILER


HAR SETT PÅ FILM MED MAMMA HELA KVÄLLEN

Och nu har jag helt klart en nya favorit! Den vita massajen, såååå vacker film alltså. Jag skulle bara vilja gråta. Det är en verklighetsbaserad film som handlar om en tjej/kvinna som kommer från Schweiz. Hon är på semester i Afrika med sin pojkvän och sen sista dagen där så ser hon en massajkrigare på en båt och så blir hon helt totalt förälskad i honom och så bara åååh. När hon och hennes pojkvän är på flygplatsen, påväg därifrån så bestämmer hon sig för att stanna kvar. Hon offrar allt hon har i Schweiz för att leva tillsammans med massajkrigaren ute i Afrikas fattiga byar (om man ens kan kalla det byar, dom levde i små hyddor och vallade getter typ) och så händer det en massa saker och ja. Helt underbar, så se den säger jag bara! Nu ska jag snabbt som tusan springa till närmaste bokhandel och köpa fortsättningen! (Och det mina vänner, det händer inte ofta.)

REGN

Vilket mysigt väder vi har. Jag tror jag tänker trotsa fotbollsvm och be mamma komma med mig och hyra en film nu istället.

IDAG

har det varit pappas födelsedag, så hela dagen har typ bestått av födelsedagsfirande med tårta och lite gäster. Sånt är alltid trevligt! Senare ikväll var jag och tittade på lite fotboll med mina vänner och nu sitter jag här. Lyssnar på lite musik och så, ska väl kanske snart gå och lägga mig eller nått tror jag. Så godnatt på er!

JAG ÄR EMO

Och jag längtar tills jag fyller 18, så jag kan få göra vad jag vill. Så jag kan få fara bort precis när jag vill och stanna hur länge jag vill.

TRÖTT CHEY

Kom hem lite sent i natt och vaknade för tidigt idag så nu är jag apseg. Snart ska jag börja städa lite grann för pappa fyller år imorgon och då måste det vara fint, sen senare ikväll drar jag till stan, as usuaaaal.

SKULLE INTE ORKA JOBBA IDAG

Men vad gör man inte för lite pengar ?

GODNATT


FUNDERAR PÅ ATT ISOLERA MIG FRÅN OMVÄRLDEN ETT TAG

Mitt humör sjönk just som jag vet inte vad. Nu vill jag bara gå och gömma mig under täcket och stanna där resten av mitt liv typ.

FÖRRESTEN

Om ni vill se några bilder från helgen så kan ni titta på facebook, eller HÄR och HÄR.

AWESOME HELG

Avslutningen i fredags var riktigt bra och kvällen blev absolut lyckad! I lördags var jag på studentkalas till Wilhelm och på kvällen tog jag det lugnt med fina vänner. Idag har jag sovit största delev av dagen (vaknade halv fyra, ehe) och sen ikväll var jag i stan med mina fina vänner igen. Och jag måste faktiskt säga att det var längesen jag har skrattat så mycket som jag gjorde ikväll!
Imorgon ska vi till khs och titta lite och sen jobbar jag 12-18, kom och köp glass!

Jag gillar att det står Amdanda i föregående inlägg, hähä.

AVSLUTNING

Here i come! Efter allt är klart i skolan ska jag och mina vänner luncha i stadshusbacken. Senare middag hos Amdanda och efter det ut! Hoppas alla har en toppen dag/kväll/natt för det kommer jag ha, see you!

MHMH

Kom nyss ur duschen! Har förberett för avslutningen imorgon, haha. Så nu är man fräsch iallafall! Hoppas bara på att jag har en bra hår- och sminkdag imorgon.. (Ja, jag är löjlig) Annars blir jag lite ledsen.
Idag har jag iallafall legat på nabben typ fem timmar och bättrat på brännan, awesome. Och ikväll var det äventyrsgolfen med Mysan och Amanda som gällde. Nu ska jag snart sova så jag orkar upp tidigt imorgon och fixa. Godnatt på er!

GODNATT FINISAR


UHUHUH DET BRÄNNER I MITT ANSIKTE


JAG GILLAR LÄGET

Underbart väder! Imorgon har vi friluftsdag och på fredag är det avslutning. Känns faktiskt som att det mesta är mera bra just nu, woheey. Och ikväll vankas det volley backeberg med lite peeps, det blir nog fun!

FÖRSÖKER FÅ LITE FÄRG PÅ MIN VITA KROPP

ute i solen! Men shit vad segt det går... Jag skulle vilja vara en såndärn person som har lätt för att bli brun, usch vad avundsjuk jag är. Jag tror faktiskt jag tänker slänga mig i solariet en stund imorgon så man får lite färg till avslutningen, hähä.

RSS 2.0