@ leloveimage.blogspot.com

"Cinderella walked on broken glass. Sleeping Beauty let her whole life pass by. Belle fell in love with a beast. Pocahontas risked her life for a feast. Jasmine could have had anyone, but she chose a poor man. And Ariel, she walked on land."

So many people dislike fairytales because it makes us believe in love, believe that a prince will swoop down and save us when something goes wrong. But I've come to realise that in every fairytale-like movie, every girl took a risk. Took a risk for love, took a risk in the name of love.

So, how do we know if our own fairytale won't really happen if we don’t try ?

SITTER HOS AMANDA

och peppar för ikväll med lite Hoffmaestro! Senare bär det av till Petter och efter det -> torget!

HAR BARA EN SAK ATT SÄGA

Kent ♥ (Haha, vilken tönt jag är.)

PETTER

var riktigt bra! Nu ska jag snart gå och sova så jag orkar upp och gratta mig lillasyster som fyller år imorgon. Godnatt på er!

KITTENS

Babe har fått fyra stycken små söta kattungar i natt. Två orangea och två typ grå/spräckliga. Är det någon som skulle vilja ha en liten kisse så säg bara till! Lägger ut bilder på dom sen när dom har öppnat ögonen tänkte jaaag.

DUKTIG CHEY


Jag har slutat använda mitt löshår.

ÄR FÖRRESTEN HEMMA IGEN NU

Är lite för slö för att uppdatera här med en massa tråkiga texter. Idag har iallafall varit en väldigt bra dag! Har träffat en massa trevliga människor. Och nu är jag happyface för jag behöver bara jobba två dagar under hela rockoff, wäääu.

JAG SITTER HEMMA HOS AMANDA

(Tänkte först spela in ett videoinlägg åt er igen, men bestämde mig för att jag inte ville göra bort mig en gång till..) Amanda och Lina är och köper lite lördagskorv just nu, tror jag, och jag väntar på bussen. Ikväll ska jag först bara vara hemma och ta det lugnt har jag tänkt, sy lite nya kläder åt mig. Och sen senare tror jag att jag beger mig till Möckelö och hänger med lite coola peeps.

HEMMA

En dag senare än planerat, men ah. Jag tycker inte om att planera saker egentligen. Vi har solat/simmat/åkt båt/åkt ring/umgåtts med trevligt folk/åkt lite mer båt under dagarna på Föglö. Skönt att bara vara och ta det lugnt! Imorgon är det jobb som gäller, money money money.

VIDEOBLOGG, ONCE IN A LIFETIME


Det är helt okej, ni får skratta.

YEY

Nu är jag hemma en sväng. Och imorgon kommer vara en rätt händelserik dag tror jag. Jag har lovat mamma att städa hela huset. Efter det måste jag packa, sen drar jag till stan och mormors lägenhet där jag ska vattna lite blommor och annat sånt kul medan hon är borta. När det är klart ska jag vara barnvakt åt Amandas hund medan dom är i Sverige. Sen när hon kommer hem så bär det av raka vägen mot Föglö och sen därifrån direkt iväg med lite folk till någon holme och ha det mysigt. På lördag är det lillängen som gäller och sen kommer jag hem på onsdag igen. Ha det bra tills dess!

IDAG

Jobbar jag 11-18. Efter det ska jag och Amanda vara coola och köra till Svinö och fara till Föglö. Kommer hem imorgon igen. Brb!

DÅLIG UPPDATERING

Men jag tror tyvärr att det kommer få vara så ett litet tag framöver. Jag kommer försöka spendera mina lediga dagar ute på föglö och annars jobbar jag/umgår med mina fina vänner så datorn/bloggen blir lite på sidan om. Det blir bättre om ett tag igen, håll ut!

OM

någon ser mig med en jäkla massa packning idag så är det för att mina kuddar måste med och dom tar rätt mycket plats. Eeheh.

ÅNGRADE MIG

Jag kan/vill inte sova ännu. Är på alldeles för bra humör. Imorgon tänker jag le åt alla jag ser och göra andra glada. För visste ni det, att när man ler/möts av ett leende så utsöndrar kroppen en massa lyckohormoner och man blir på bra humör automatiskt!

TAGGAD

för några dagar på Föglö. Som fan. (Hur man nu kan vara det har jag ingen aning om, för ett tag sen ville jag inte alls fara dit och nu längtar jag ?) Har varit hemma hela dagen idag. Nu börjar jag bli frisk! Har hunnit med lite packande och sånt shit. Kommer ha med mig alldeles för mycket saker till Föglö, men ifall att jag kanske vill ha den där ena tröjan på mig så måste den ju med, och byxorna, och det där och det där, osvosv... Snart är det sängen som gäller, godnatt på er! (Vi hörs igen när jag är hemma, om några dagar alltså.)

DAMN

Kameran är på stugan = inte några bilder på mina nya kläder.

RSS 2.0