FIN VIDEO


SISTA MAJ

och jag ska snart iväg till skolan för att skriva finskaprov. Efter det slutar jag idag, hihi.

BLOGGA, JAG ?

Shiet vad jag har blivit dålig på det här nu alltså! Men det ska bli ändring på det. Från och med imorgon ska jag bli duktig igen, med bilder och sådär också. (Vet att jag har sagt det många gånger, men nu är det sant, på riktigt!) Hela helgen har spenderats i stan med allt från fina vänner till mormor och syster och sådär. Nu ska jag ta mig i kragen och plugga till finskaprovet imorgon. Sista provet innan sommarlovet! Wihhi, humörer är nästan på topp nu alltså! Happyface.

SKA JUST BEGE MIG IVÄG MOT FÖGLÖ, VI HÖRS SENARE

Hejdå.

JAG DÖR LITE GRANN


ÅH

Jag är helt sjuuuhukt trött alltså. Slutade halv tolv idag så nu har jag legat hemma och sovit i typ två timmar. Skööönt. Men snart ska jag iväg på jobb, så nu gäller det att piggna i lite grann!

VÄLDIGT BRA BILDER PÅ LITE NYTT OCH FINT




1. Beige kavaj som jag har varit förälskad i ett bra tag nu 2. Klänning med blommor på 3. Avslutningsklänning (ser bättre ut i verkligheten, promise!)

TJENA

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har inte haft tid att blogga nu. Helgen var fullspäckad med jobb och annat roligt. Idag var det en lugn dag i skolan eftersom provperioden har börjat. Skönt med bara två prov kvar, engelska imorgon och finska nästa måndag. Så egentligen borde jag inte sitta här, utan läsa på dom istället men jag orkar inte nu, ehehee.

HEJ ALLA FINA

Nu ska jag snart bege mig iväg på jobb! Efter det susar jag iväg på min moppe (hehe) till Lina och stannar där tills imorgon. Hoppas alla har en riktigt trevlig dag/kväll för det tänker jag ha. Seee you!

HOHO

Jag skulle vilja ha allting från h&ms fashion against aids kollektion!

DET ÄR INTE OKEJ ALLTSÅ


Jag har velat ha näst intill vitt hår ett bra tag nu, och inte blir det ju bättre när man sitter och tittar på en massa fina bilder på personer som har det heller..

JISSES VILKEN DAG ALLTSÅ

Började i princip dagen med beachrugby nere på lillaholmen, där jag var klumpig nog och lyckades bli sparkad i käken (aj säger jag bara) sen när vi skulle åka därifrån så hann jag bara till bilen och så kom jag på att jag hade glömt mina strumpbyxor nere vid stranden, jippi. Väl framme i skolan märkte jag att jag hade tappat mina solglasögon, mina favoriter till på köpet! Och inte blev det bättre, sen märkte jag att jag hade tappat min telefon också.. Great tänkte jag då. Fast till min förvåning så ordnade allting upp sig sen, jag fick tillbaka både solglasögon och telefon!
Och nu har jag nyss kommmit hem från första arbetsdagen. Riktigt kul var det, men emellanåt rätt stressigt. Sen har jag ju faktiskt fått några små sår på mina fingrar också, hur nu det har gått till ?

WOPWOP

Imorgon ska jag på jobb för första gången ensaaam, huäh. Lite läskigt är det alltid första gången, men kom och köp en massa glass av mig så blir jag happyfaceee! Nu sova, natti.

PÅ KAKELHALLEN


har media och kommunikation åk ett en utställning, och där hänger bland annat jag. Gå och ta er en titt vettja!

DET GÅR BRA DET HÄR

Jag har haft för mycket att göra nu dom senaste dagarna så har helt enkelt inte hunnit blogga någonting. Vi kan väl iallafall sammanfatta det här lovet med några ord, lillaholmen badhusparken och en hel del folk. Igår var jag till golfen och åt middag med min familj också. Och idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag tror faktiskt att jag tänkte vara duktig och försöka plugga lite grann. Det är ju trots allt provperiod snart, wohey.

HAR HAFT EN TREVLIG KVÄLL

Nu kom jag nyss hem och sitter här och ska snart gå och sova tror jag bestämt!

SNART

drar jag iväg och slingar håret lite ljusare. Efter det bär det av till Pontus en sväng och sen antar jag att det blir stan. Vi hörs!

IF YOU CAN MAKE HER DAY A BETTER DAY, WHAT ARE YOU WAITING FOR DUMBASS ?


http://vichy.blogg.se/

FIN


LESS PÅ DET MESTA FÖR TILLFÄLLET

Jag har en känsla av att min blogg kommer bli lite lidande av mitt (för tillfället, hoppas jag) dåliga humör. Så om det nu blir så, så säger jag förlåt för det nu direkt. Men alla behöver sina dåliga perioder för att sen kunna vara glada. Nu gäller det bara att vänta på sommaren och positivare tider! Och med det sagt tänker jag lägga mig ner i sängen och helst av allt skulle jag vilja stanna där ett tag.
Meeen, imorgon tar vi nya tag!

FRISK

Tänk vad lite vilja kan göra!

BESTÄLLT


SJUK

Har i princip legat och sovit hela dagen idag. Feber är inte sådär jätte roligt tycker jag. Men som tur är så tror jag att den håller på och går över nu! Så förhoppningsvis är jag frisk imorgon så jag slipper sitta inne och ha tråkigt.

MÅNDAG MINA VÄNNER

Helt okej skoldag. Efter det var jag och hälsade på min mormor en sväng och sen var jag med Amanda och Mysan på stan. Fick två shortor, ett par strumpisar och ett halsband med mig hem (hihi). Nu sitter jag här och känner mig lite febrig, inte alls roligt. Snart blir det duschen och sen tror jag bestämt att jag ska gå och sova tidigt ikväll. Iallafall försöka.

SEG TJEJ

Jag har en "jagärtröttpåalltingsomharmedålandattgöra-period" just nu. Och dom är inte roliga kan jag berätta för er mina kära vänner. Jag känner mig rätt stressad inför en massa olika shit och lite andra saker hit och dit. Och sen så skulle jag behöva lite kärlek. Så är du kille, brukar använda mössa, har lite längre ruffsigt hår så måste du helt enkelt ta kontakt med mig. (Såklart är det ju fritt fram att göra det ändå men ja, you get the point hoppas jag.) Ehehehe. Nu slirar det snart iväg så det är nog bäst att jag går och lägger mig, godnatt!

SKA SNART FARA IVÄG PÅ ARBETSINTERVJU

Hoppas på det bästa! Efter det lär jag väl strosa runt i stan en liten stund för att sen springa till mormor, byta om och bege mig till Alandica där jag ska vara värd för Östersjödfondens prisutdelning. Uppdaterar mera senare helt enkelt.

JAG FRYSER IHJÄL

Seriöst. Jag minns inte när jag skulle ha haft såhär kallt senast. Så nu ska jag nog alldeles just bege mig till sängen och mitt varma täcke. Imorgon blir det att stiga upp hyffsat tidigt och sen bege sig på jobbintervju. Efter det så är det värd på alandica som står på schemat!

WE CAN BE JUMPERS

Idag har varit en bra dag, jag har skuttat runt med hur mycket överloppsenergi som helst känns det som! Ikväll har jag varit med Amanda, Lina och Elin och fotograferat lite. (Resultatet av det kommer nog högst antagligen upp här om ett tag.) Sen har jag suttit resten av kvällen och finslipat på ett tal som jag ska hålla imorgon på svenskan. Det blir nog bra det tror jag! Nu sova, ehehe. Godnatt finisar.

JAG GILLAR

att hela Åland kryllar av finlandsvenskar! Jag älskar att bara sitta och titta på folk och kan göra det i timmar, så imorgon blir det stan hela dagen/kvällen. Nu sova, see you!

ONSDAG

Skola, sång, lekt med Amanda, bodyjam. Så har min dag sett ut i väldigt stora drag. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen se på tv eller något sånt roligt. Jag börjar ju trots allt 12 imorgon, woho!

GODNATT PÅ ER


KILLAR MED TATUERINGAR


Mmm-mhm! Yumyum.

LITE KLÄDER SOM GÄRNA KUNDE FÅ HOPPA IN I MIN GARDEROB


WIHU

Dålig uppdatering pga dåligt humör. Nu ska jag sova och hoppas på bättre humör imorgon, godnatt på er!

SJUKT FINA KINDBEN


VÄLDIGT DÅLIG UPPDATERING

Men det ska bli bättre, jag lovar! Kanske inte idag, men imorgon iallafall. Har alldeles för mycket roligt att göra nu istället för att sitta vid datorn så vi hörs någon annan dag istället och då kommer det upp lite bilder från helgen också!

RSS 2.0