HIHI

Vilken minut som heslt nu borde Glen och Jude var här, ihhihi vad roligt!

JAG VILL HA


NU SITTER JAG BARA HÄR

och väntar på att mamma ska laga lite mat åt mig. Vi kom nyss från avancia och ett pass bodyjam, det är sjukt roligt och har ni inte testat så borde ni verkligen! Lite senare måste jag gå och städa mitt rum för imorgon för vi besök från London, åh som jag har längtat!

KÄR


Jag skulle väldigt gärna vilja ha det där på min arm! Dock lite större och kanske lite rakare, haha. För er som inte ser så står det "you got to stand for something or you will fall for anything". Jätte fint!

EN ORDENTLIG FRUKOST

och om ungefär en halv timme ska jag pallra mig iväg till bussen! Efter skolan idag ska jag träffa Tobbe en sväng på stan och senare middag hos mormor, mysigt.

MED EN FIN LÅT SÄGER JAG GODNATT IKVÄLL


OJ

Shiet! Nu upptäckte jag nyss att mina besökare har ökat helt radikalt idag. Jag hoppas ni stannar, eeheh!

SPINNING

är härligt, men aj vad jag har ont i mina knän nu!

FÖR OVANLIGHETENS SKULL SKA JAG GÅ OCH LÄGGA MIG I MIN SKÖNA SÄNG OCH LÄSA EN BOK NU


Vi hörs imorgon igen!

IFK

Snart bär det iväg till årets första iflmatch! Riktigt roligt ska det bli faktiskt.

BLÖP

Kall men ändå trevlig kväll på stan!

IDAG

är vädret helt underbart igen! Men istället för att vara ute så sitter jag här och försöker planera lite vad jag ska göra ikväll, kommer inte fram till något egentligen. Men först och främst ska jag iallafall med Tobbe till Äventyrsgolfen som öppnade igår!

LITE BILDER FRÅN IGÅRKVÄLL PÅ UMBRA







FREDAG

Idag slutar jag halv två. Efter det kommer mamma till stan och då ska vi gå och titta på lite saker. Sen stannar jag kvar i stan och senare ikväll ska jag vara modell Umbra. Så jag antar att vi hörs imorgon igen och kanske jag har några bilder då också!

JAG HAR NYSS KOMMIT HEM

från ett riktigt skönt spinningpass! Nu ska jag äta lite och sen sätta igång med att städa min garderob. Jag funderade även på att starta en liten bloppis, haha. Men vi får nog se hur det går med den idén!

BRA DAG

Började kvart i tio. Sång efter skolan. (Dock tvingade Björn mig att sjunga inför lite peeps och det var inte alls roligt när jag inte var det minsta förberedd! Men det gick nog helt okej ändå.) Och nu kom jag nyss hem från avancia där jag har varit på bodyjam. Snart blir det duschen och sen tror jag att jag tänker lägga mig i sängen och se på en film eller nått, för vissa av oss börjar ju klockan tolv imorgon, wohey!

SNÖ

Jippi, nu snöade det just....

UNDERBART VÄDER FÖR KVÄLLSPICKNICK MED SYSTER








MÖP MÖP, JAG HAR TRÅKIGT


WOAH

Idag tänker jag inviga en "ny" kavaj som har hängt i mitt skåp ett tag nu men som jag inte har användt en endaste gång ännu. Jag har sagt att den får komma fram till våren/sommaren och nu är det ju så himla fint väder så välkommen ut ur garderoben!

EY

Vet ni vad jag har märkt ? Jag uppdaterar typ bara när jag ska gå och lägga mig på kvällarna och det är ju lite tråkigt. Det ska det bli ändring på! Och för att ni har blivit lite flera som har hittat hit nu, av någon underlig anledning (happyface), så ska jag försöka bli lite bättre med bilder och sånt har jag tänkt. Men det där tar vi mer imorgon för nu ska jag sova, hähä. Godnatt!

MIPMIPMIP

Jag älskar mina smarta rubriker! Nu har jag nyss kommit hem från avancia och mina armar har jätte ont. Snart ska jag äta lite ägg (nomnom), sen duscha och efter det soooova.

BODYPUMP

Here I come! Ah, vad jobbigt, egentligen skulle jag inte alls orka med det ikväll och att ligga i soffan och se på en film låter mycket mer lockande. Men nej, iväg ska jag! Hörs sen när jag kommer hem igen vaaaa.

AJ AJ AJ

vad jag har ont i min mage. Ni ska jag duscha och sen blir det sängen! Godnatt på er!

MINA PLANER

om att inte sjunga idag gick ju bra, haha. Det var riktigt roligt på musikinstitutet och jag lärde mig många bra saker som man kan tänka på. Nu borde jag läsa på musikteori provet som jag har imorgon, men vädret är alldeles för fint för att sätta sig ner och plugga. Så efter jag har ätit tror jag bestämt att det blir ut och ha picknick istället!

HEJ

Vilket super fint väder det är idag! Egentligen skulle jag vilja fara och sätta mig någonstans och ha picknick men jag måste till musikinstitutet på någon föreläsning. Skulle ha sjungit där också, men min hals vill inte det idag. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så det återstår att se helt enkelt! Men nu ska jag bege mig. Ha en bra dag allihop!

OOH LA LA

Im off to town!

AMANDA

Vet du vad jag kom på ? Den där muppen jag pratade om, det är ju dendär muppen i denhär videon på youtube som du visade till mig!! (Till er som inte fattar: Mysan tog en bild på Amanda igår där hon såg ut precis som en mupp, och nu kom jag på vilken det var!)


HAPPYFACE

Lars Winnerbäck kommer till Rockoff, hihihihihihihi.

SLEEP TIGHT


AMANDA ÄR EN PRETTY GOOD FOTOGRAF LIKSOM



SITTER HOS AMANDA OCH SER PÅ NÄR HON STÄDAR

Ikväll ska hon ha något slags kalas här tror jag, det blir säkert kul det!

GODMORGON FRÅN MIG OCH MIN KISSE


GRATTIS AMANDA 17 ÅR IDAG (IGÅR, JAG ÄR NÅGRA MINUTER SEN)

Jag hade rätt när jag skrev att idag skulle vara en härlig dag! Jag måste nog faktiskt säga att kvällens höjdpunkter var först när Amanda skulle få sin present som var gömd i postlådan, "AMANDA DIN KATT HAR FASTNAT I DIN POSTLÅDA!!" "VAR FAN ÄR MIN KAMERA ?" och så rusade Amanda ut och hittade sin present istället för en stackars katt. Och sen lite senare när vi var till brandstationen och åkte brandstång, wohey! Haha, ja många skratt har det iallafall blivit och nu är jag sjukt trött och sängen väntar. Imorgon är det finskaprov som gäller och sen förhoppningsvis något kul. Godnatt på er!

MIHIHI

Idag ska jag använda min nyaste jacka för första gången, vad roligt! Muntligt spanskaprov första timmen idag, sen lite håltimme och sen annat kul och efter det slutar jag tjugo före ett. Klockan fyra har jag sånglektion och ikväll ska jag till Amanda.
På nått sätt har jag på känn att det som att det kommer bli en riktigt bra dag idag igen!

NU BORDE JAG EGENTLIGEN SOVA MEN JAG HAR ALLDELES FÖR MYCKET ENERGI, JOBBIGT LÄGE ALLTSÅ


EN RIKTIGT HÄRLIG DAG HAR DET VARIT IDAG

Började med en lugn skoldag. (Jag hade iofs matteprov som sket sig totalt, men äh!) Efter skolan var jag på stan med fina vänner och sen har hela kvällen spenderats hos Amanda. Egentligen borde jag ha pluggat på finskaprov, men jag prioriterar roligare saker helt enkelt.

IKVÄLL

står avancia och bodypump högst upp på schemat fast det egentligen borde vara matteprovsplugg. Men vädret är så sjukt härligt nu så jag har verkligen ingen lust alls att plugga! Matteprovet kommer ändå gå dåligt för jag är lite korkad på det, hähä. Och nu tror jag att jag tänker lägga mig på soffan och sova en liten stund för jag är trött. Vi hörs senare.

BIOLOGIPROV

Om ungefär typ en femtio minuter sitter jag och skriver biologiprovet som kommer gå käpp rätt dit pepparnväxer, eller nåtot liknande.

GODNATT PÅ ER ALLA FINA


EGENTLIGEN

borde jag sitta och vrålplugga biologi nu. Men jag har lagt ner det, jag orkar verkligen inte. Istället försöker jag komma på en massa annat att göra så jag slipper läsa. Just nu sitter jag och tittar på lite "gamla" bilder.
Se här bara tillexempel vad mycket fräknar jag hade när vi kom hem från Thailand! Haha.

INTE SÅDÄR JÄTTE SUPER ROLIG KVÄLL

Men den dög! Imorgon blir det pluggpluggplugg och ja, det var väl allt. Snart tror jag att jag ska sova för jag är super trött.

GODMORGON/GODDAG

Nu har jag nyss stigit upp, sitter här och äte frukost. Yum, jag älskar frukost! Idag kommer min dag bestå av plugg, biologiprov på måndag. Woho! Sen ikväll hittar vi säkert på nått kul.

NU

far jag iväg till Tobbe osh lite senare blir det stan, ha en trevlig kväll alllihop!

BIOLOGIPROV

In my ass.

GIVE ME PLEASE


GODMORGON

Nu börjar en underbaaar daaag. Eller nått sånt. Jag börjar iallafall dagen med biologiförhör, kul! Vi hörs senare!


JAG GER UPP

med biologin nu alltså. Det som har fastnat har fastnat (även fast det tyvärr kanske inte är så mycket). Jag är så sjukt trött så ska nog gå och lägga mig just tror jag. Sen blir det upp tidigt imorgon och läsa igenom biologin lite till. Godnatt på er folks!

MMH




ÅH DET ÄR SÅ HIMLA FINT VÄDER UTE

så mitt dåliga humör som jag hade igår har helt försvunnit och jag ska alldeles just koka lite te åt mig och sen gå och sätta mig ute på terassen med min biologibok!

AAAH

Jag blir tokig. Imorgon har jag muntligt spanskaprov och spanskauppsats som ska göras, på onsdag biologiförhör, torsdag spanskaprov, måndag biologiprov, tisdag matteprov och på torsdag finskaprov. Det känns inte sådär jätte bra precis. Jag hatar när jag suuuuuger på att kunna börja läsa i tid så ja, nu måste jag sitta och vrålplugga igen då eftersom jag inte börjat ännu. Lyckat alltså!

SLINGA HÅRET

ska jag just iväg och göra. Men först ska jag ringa Mysaaaaan. Och efter jag har slingat håret så bär det av på släktkalas,
vi hörs senare folks!

NU SKA JAG TA TAG I MITT BLOGGNADE IGEN

För det har jag varit lite dåligt nu på senaste tiden. Så vi kan ju börja med att slänga upp några bilder från idag när jag var med min familj till stugan och eldade lite ris och grillade korv.








TREVLIG KVÄLL SOM HAR SPENTERATS MED LITE OLIKA FOLK

Nu ska jag sova, godnatt på er!

RSS 2.0