READY FOR SOME KLADDKARONKA

huuh, hoppas det inte blir alltför hemskt.

BLÄH

Jag är sjuk. Inte så värst roligt nej. Men jag måste iallafall se till att vara frisk på onsdag så jag inte missar kladdkaronkan eller min sånglektion. Snart ska jag väl gå och sova tror jag och hoppas på att jag är frisk och kan gå till skolan imorgon. Sleep tight!

FORTFARANDE LIPIS ÖVER ATT SPANJORERNA HAR ÅKT HEM


HEMSK DAG

Dagen började nere i hamnen med gråt- och kramkalas. Spanjorerna åkte hem och det var sjukt jobbigt att säga hejdå.
Och därför har jag inte lust att skriva någonting här heller för mitt humör är inte det bästa. Nu hoppas jag bara att veckorna ska gå fort och att vi kan/får åka och hälsa på dom i Madrid!

DET VAR EN RIKTIGT TREVLIG DAG/KVÄLL IGÅR

Som ni vet så var vi på havsvidden på dagen. På kvällen var jag och tittade på lilla vokalisttävlingen där min lillasyster var med, jätte duktig vad hon! Sen bar det av till Lisa där alla spanjorer (utom en) var. Så var vi där ett tag och sen for vi alla till Fredrik och var där resten av kvällen. När jag och Alejandra kom hem så fick vi besök at Johannes, Jonna och en till som jag inte vet vad heter, haha. Och dom var väl här ett bra tag, sen gick vi och la oss när dom åkte hem. Nu ska vi alldeles just fara till gnisten och åka lite pulka!

JAG OCH MIN VÄN

har nyss ätit frukost. Nu sitter vi här och försöker fördriva tiden, klockan elva kommer Ida och hämtar oss och sen bär det av till Havsvidden
för lite "lära-känna-varandra-lekar", lite bad och lite mat.

HIHIHI

Om exakt två timmar ska jag och hämta Alejandra från hamnen. Hon kommer från spanien och ska bor här hemma hos mig tills på torsdag.
Ah vad roligt det ska bli!
Nu är Mysan påväg hit också, hon ska få hålla mig lite sällskap tills jag måste fara. Nu städa lite, later!

GODNATT PÅ ER MINA FINA VÄNNER


JAG KÄNNER MIG SOM EN BOLL FULL MED ENERGI SOM BARA SKULLE VILJA SPRICKA NÄR SOM HELST

hihihi.

DET HAR VARIT FULLT UPP IDAG

Skola först och efter skolan stressade jag iväg till musikinstitutet. Hade sånglektion typ en timme, och nu ska jag ringa till pianoläraren som jobbar där och bestämma in lite lektioner så jag får öva med bättre pianokomp också. Det går bra nu och det är så himla roligt!
Efter det var det bara snabbt hem och byta lite kläder och sen vidare till Linns skola där dom hade vernissage och där har jag varit typ hela kvällen. Nu sitter jag här fast jag egentligen borde öva på spanskaförhöret som jag har imorgon, men jag har inte öppnat boken ännu så det känns ju väldigt bra. Ehe.

IDAG

gick skolan väldigt snabbt. Efter skolan var jag på sånglektion och det gick jätte bra! Det börjar verkligen märkas skillnad nu och det gör mig på så himla bra humör, hähähä. Och imorgon efter skolan har jag en till sånglektion som jag och Björn bokade in. Nu ska jag precis just hoppa i duschen efter ett bodyjam-pass, grymt kul! Sen blir det nog sängen. Sov gott på er allihop.

GODMORGON

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt av att Babe slickade mig i håret. Jag börjar först kvart före tio idag, skönt!
Och efter skolan är det sånglektion som gäller och sen senare så får vi väl se.

VARFÖR KAN MAN INTE HA LITE MERA PENGAR I PLÅNBOKEN ?


SOLA

Nu ska jag just iväg och bättra på min bränna lite grann. Hörs senare!

GODNATT PÅ ER


FINT


JAG VET INTE RIKTIGT

men jag börjar snart undra om min kropp är stressad eller om jag fick nått fel i magen när vi var i Thailand. Idag for jag hem från skolan vid tolv tiden för jag hade så sjukt ont i magen. Jag gick till min mormor, där jag sen var och sov tills mamma slutade. Nu har jag nyss ätit en riktigt god middag och mamma och jag har varit och tankat på våra träningskort så nu ska det börja hända saker, hähä! Nå men nu tror jag att jag ska sätta mig ute på terassen och göra lite läxor för vädret är så sjukt härligt! Lateeeer.

TRÖTT SKRIVET I PANNAN

Det känns inte alls kul med full dag i skolan idag. Och efter skolan, musikteori.

JOHN MAYER


MYSAN SKICKADE EN BILD TILL MIG NYSS


Och nu är jag helt dökär i tatueringarna! Damn vad snygga. Jag vill ha.

NU

har jag typ nyss kommit hem från 18års festen, och riktigt bra var det! Sen var jag och Mysan en stund hos Linn efteråt också. Nu ska jag laga lite springrolls till mig för jag är så himla hungrig, sen blir det sängen och läsa lite tror jag, godnatt!

TAGGA LÖRDAG

Ikväll är det 18års fest som gäller, niceee!

JAG HAR TILLBRINGAT HELA KVÄLLEN PÅ MAMMAS JOBB

och ljusare it is, mitt hår alltså. Nu är det nästan lite grått, hähä. Men mamma säger att det går bort efter några tvättar (så vi får väl hoppas på det). Just nu sitter jag och fixar med min klänning tills imorgon men allt bara skiter sig så jag tror bestämt att jag ska gå och lägga mig istället.
Sweet dreams my friends!
(När jag skrev det där kom jag förresten på att jag ju har en ny bok som jag ska gå och läsa. Nikki Sixx självbiografi, får se om den är lika bra som Marilyn Mansons!)

DEN HÄR FINA HAR KOMMIT NU OCH JAG TROR BESTÄMT ATT JAG SKA FRÅGA MAMMA OM HON KAN BESTÄLLA DEN ÅT MIG IMORGON, HOPPAS HOPPAS HOPPAS


VILKEN LÄTTNAD

Jag har hittat kläder till lördagkväll redan! Det blir nog sammetsklänningen, och imorgon så ska jag sy fast lite kedjor och annat kul på den.
Det ska nog blir bra det hoppas jag, hähä.

TORSDAG

Idag har varit ännu en bra dag! Var och lunchade med Lina till eat som äntligen har öppnat. Gick med mina fina vänner på stan efter skolan. Köpte lite nya kläder, jeansjacka/väst/leggins/klänning och ett halsband. Och så har jag varit och tittat på Amandas grymt söta kattungar också! Jag tror jag ska kasta ut Babe hos en massa katthanar nu så jag kan få lite egna kattbebisar.
Men dagens största plus är nog att pappa nyss berättade att Glen och Jude troligtvis kommer hit och hälsar på första maj, åh vad kul!

VAD JAG ÄLSKAR LELOVE

Klicka HÄR.

Nu ska jag sova, nighty night!

IMORGON SKA JAG FÖRHOPPNINGSVIS SLINGA MITT HÅR LITE GRANN


Och det skulle gärna kunna få bli något i stil med dethär.

AMANDAS KATTBEBISAR ÄR PÅVÄG

Åååååh, hoppas dom växer snabbt och får ögon och sen ska jag ta hem alla! (ehehehehe)
Nu kom jag iallafall nyss hem från min sånglektion som gick super bra idag! Mitt humör är på topp just nu och jihu vad härligt det är.

EN VÄLDIGT LUGN DAG

Skoldagen har vart lugn och skön, efter skolan gick jag till min mormor och var där till klockan sju. Efter det hem, hoppade i duschen och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Har ägnat nästan hela kvällen att komma på ställen att söka sommarjobb till, på torsdag blir det att springa runt på stan och höra sig för lite. Imorgon är det sång efter skolan som gäller! Har inte varit på typ två veckor så det ska verkligen bli roligt. Nu ska jag föna håret och sen krypa ner i min sköna säng, godnatt!

JAG TROR ATT JAG LJÖG

när jag sa att jag hade fått tillbaka min dygnsrytm. Nu blir det sängen för jag håller på och somnar, godnatt på er alla fina!

EN MYCKET BRA MÅNDAGSKVÄLL

Jag är på helt strålande humör! Härligt härligt härligt. Och det blir ju inte heller sämre av att jag börjar kvart i tio imorgon, jag gillar läget alltså!

NU MINA VÄNNER

ska jag blir lite bättre här på bloggfronten igen! Jag har börjat komma in i rätt dygnsrytm och jag har inget prov kvar på schemat nu för ett tag så nu kan jag ta det lugnt. Ah, vad skönt. Grejen är bara den att jag har tappat min inspiration till att blogga lite grann så jag vet inte alls vad jag ska skriva, men det kommer väl! Nu ska jag läsa veckorevyn som kom på posten idag och lite senare bär det av till min morbror med lite presenter vi köpte till dom i thailand. Later!

VAD JAG HAR VARIT DÅLIG PÅ ATT BLOGGA

Förlåt. Så snart jag bara orkar så ska jag fixa ihop ett inlägg med lite bilder/filmer från Thailand åt er. Men just nu är jag så fruktansvärt trött och skulle kunna gå och lägga mig (klockan är ju ändå halv ett på natten i Thailand nu, vilket jag är van med) så ikväll blir det hemmahäng med fina brudar, vi ska se på bilder från resan och sen blir det nog film också!

RSS 2.0