HEJ PÅ ER

Jag tänkte bara meddela att jag lever. Det är riktigt fint här men lite för varmt emellanåt, hähä. Idag har vi kommit till ett nytt hotell och lämnat vårat älskade koh samet, vårat älskade ploy och våra älskade nya vänner vi fick. Det är lite sorgligt måste jag säga faktiskt. (och dumma som vi var så glömde vi ju såklart att fråga om deras facebook också) men bortsett från det så har vi det jätte bra och jag längtar inte efter att komma hem till kylan igen! Nu har vi internet på hotellet också, så jag kanske slänger upp någon bild om jag får tråkigt.
Seeee you!

NU SITTER VI PÅ FLYGPLATSEN

Fast ja, vi har ju faktiskt suttit här i ungefär bara sju timmar redan. Lina spelar gameboy, Linn spelar nintendo och jag läser. Jag har faktiskt hittat en riktigt intressant bok för en gångs skull, Marilyn Mansons självbiografi. Om två timmar får vi gå ombord på flygplanet och sen är vi framme imorgon vid tio tiden! Alltså vid typ fyra tiden thailändsk tid. Nu ska jag återgå till min bok för Linn vill till datorn. Vi får se när jag skriver nått igen eftersom vi inte riktigt vet om det finns trådlöst internet på våra hotell. Vi får hoppas att det finns helt enkelt, då ska jag nog ladda upp lite bilder också, hähä. Ha det bra allihop!


HEJDÅ NU FAR VI TILL VARMARE LÄNDER, HA DET BRA HÄR HEMMA I KYLAN! HEHEHE


SPORTLOV

Nu har jag nyss stått framför min spegel och prövat kläder som jag ska ha på mig när jag kliver av flygplanet i Thailand, hähä. För jag tänker inte kliva ut i leggins och någon tröja i typ 35 grader. Om en liten stund ska jag plocka upp i mitt rum lite, sen duschen för att fixa mig i ordning. Egentligen var jag bjuden på 18års fest ikväll, men som ni kanske förstår så kan jag inte fara. Lite trist är det.
Och nej nu måste jag springa och börja fixa, men jag skriver säkert ett/flera inlägg till innan jag far. Later!

HIHIHIHI

Jag är pirrig. Sådär som jag alltid blir när jag ska resa bort någonstans. Haha, får se hur det går på engelskaprovet idag, om jag sitter där som nån hoppande sak och inte alls kan koncentrera mig. Eller om det faktiskt kommer gå bra. Jag tror mera på det första iallafall. Och förresten var jag smidig igårkväll och ställde min klocka och ringa en timme för tidigt dessutom, så nu sitter jag här färdig att gå till skolan och jag börjar först klockan nio. Nåväl, jag kan ju alltid läsa lite till på engelskaprovet då.
Ha en bra dag hörrni!

DET KÄNNS SOM ATT HELA MIN BLOGG BARA BESTÅR AV PLUGG JUST NU

Men håll ut mina kära vänner, snart byts det ut mot vita stränder och sol!

ALLTSÅ IMORGON FAR JAG TILL THAILAND

Det är galet vad snabbt tiden går, jag hänger inte med!!
För alla som inte förstår, så har jag en liten paus i mitt pluggande. Ett prov kvar, eller för min del två eftersom jag tar historian på omtagningen. Men ändå, ett prov kvar före sportlovet. Och i år kan sportlovet inte komma passligare än såhär. Jag har aldrig varit mer skoltrött i hela mitt liv.

JUST NU ÄR ALLTING ROLIGARE ÄN ENGELSKAPROV


SATANS JÄVLA HELVETES PIP KUK

Ursäkta mitt språk, men jag blir så fittans irriterad!

JAG BÖRJAR SNART GRÅTA

Eller okej, inte riktigt, men nästan iallafall. Religionsprov in my ass, okey ? Nå för att citera Martha "du fixar det, och om du inte fixar det så är det ingen big deal, i värsta fall får du gå om kursen" och det är ju faktiskt sant. Tråkigt. Men sant.
Nej snart måste jag nog gå och sova så att jag inte avlider. Godnatt på er!

YIHU

Nu har jag nyss kommit hem från min sånglektion och åh vad bra det gick idag! Värsta energikicken, haha.
Det känns lite bittert att sätta sig ner med religionsböckerna nu alltså..

ETT TAPPERT FÖRSÖK TILL ATT VISA MITT HÅR



NU ÄR MITT HÅR TYP BORTA

och det känns extremt naket kan jag bara säga er! Ni får se bild imorgon för jag tänker inte lägga upp någon ikväll. Jag sitter här och ser ful ut bara sååå, haha. Skriver på en religionsuppgift gör jag också förresten.
Men snart tänker jag nog faktiskt krypa ner i min säng och se på tv istället.

FÖRRA INLÄGGET FICK KONSTIG TEXT

Snart far jag till Mjuk&len, åh vad skönt det ska bli.

TISDAG

Nu sitter jag nere i skolans bibliotek och väntar på mina vänner. Dom skriver prov ännu. Vissa andra blev ju klara efter fem minuter eftersom att dom tänker skriva det på omtagningen itsället, hähä. Nu har jag håltimme till klockan tolv, sen två timmar religion och sen får jag gå hem, wohoo.


EN HEMLIS

Nu har jag laddat ner ett program som man kan spela in med. Och det betyder att det kanske kommer komma upp sångklipp här inom ett tag. Om jag hittar några bra låtar, vilket jag ännu inte har gjort.

DET KÄNNS HELT SJUKT

Om mindre än en vecka far jag med min fina familj och min underbara vän till Thailand! Och jag har en känsla av att den här veckan kommer gå rätt snabbt. Imorgon blir det någon slags "skönhets/utseende-dag" (jag kom inte på något bättre ord, ehehe) Men jag ska iallafall klippa mig efter skolan då, som ni redan vet, och sen efter det ska jag till Mjuk&Len och vaxa benen och efter det blir det massage, härligt säger jag bara!

IMORGON SKA JAG KAPA AV MITT HÅR


PSYKOLOGIPROVET AVKLARAT

Och nu har jag håltimme till klockan tolv. Vad ska man hitta på nu då ?
Nu kom Lina så nu ska vi iallafall göra nått, seee you!

YIHA

Idag har jag psykologiprov. Det kommer nog inte gå sådär jätte bra om jag ska vara ärlig. Men nåväl, godkänt klarar jag!
Efter skolan blir det kanske lite klippning om mamma har tid och sen är det musikinstitutet som gäller. Resten av kvällen kommer ägnas åt historiahäftet som jag inte har öppnat ännu..

GODNATT PÅ ER ALLA FINA


FINT JAG VILL HA



FÖRRESTEN

Vet ni vad ? Jag har börjat fundera på att klippa mitt hår. Och då menar jag inte toppa det, utan klippa det rätt mycket kortare. Kanske typ tio centimeter. Jag menar, det är så sjukt slitet och så kan man ju alltid använda hårförlängningar sen om man vill ha det längre igen, hähähä.

SÖNDAG

Igår var jag på en trevlig middag till min gudmor och gudfar, vi kom hem rätt sent så jag orkade inte blogga. Idag har jag i princip bara försökt läsa på psykologiprovet än så länge. Och ja, jag antar att resten av dagen kommer se likadan ut, woheey!

IKVÄLL

har varit en trevlig kväll! Började hos Patrik och slutade hos Hampus. Eller ja, egentligen har ju faktiskt jag och Martha slutat hemma hos mig och snart ska vi gå och sova också. Så godnatt på er!

HAHA GUDARS

Jag har stukat min fot och det gör jätte ont! Sättet jag gjorde det på var däremot lite komiskt. Jag halkade ner för en trappa. Vill ni ha en lite närmare förklaring av hur det såg ut/lät så kan ni kolla Marthas blogg HÄR. Ett gott skratt fick vi helt klart iallafall!
Efter skolan idag var jag till bagarstugan och fikade med Martha och Lina, därefter gick vi till lägenheten och fortsatte skratta.
Ja jessus vad vi skrattade.
Nu borde jag väl egentligen läsa på prov men istället sitter jag här.
Och lite senare blir det ut med mina fina vänner som gäller! Ha en trevlig kväll allihop!

FÖRLÅT


NU ÄR JAG HEMMA IGEN

Bara så ni vet liksom.

IDAG

börjar jag klockan tolv! Grymt skönt kan jag bara säga. Och sen slutar jag halv två också.
Senare på eftermiddagen är det sånglektion som gäller och efter det provläsning. Spanskaprov står på schemat imorgon, inte så jätte kul.
I natt far jag till lägenheten igen så får se om jag hinner blogga nått mer under dagen. Annars hörs vi imorgon!

GAH

min lillasyster har varit på gitarrlektion idag. Kan ni gissa vad det innebär ? I hela huset klingar det lite (falska) gitarrlåtar.
Jag har försökt läsa på spanskan lite grann, men kommer av mig hela tiden. Så istället har jag varit och solat en sväng och sen unnat mig en lång dusch och lite ansiktsmask!

THE GLASSES


RISE AND SHINE

Godmorgon på er! Eller ja, jag vaknade lite för tidigt idag och har nu alltså redan varit vaken i snart en och en halv timme. Idag känns det som att det kommer bli en lugn skoldag. Första timmarna ska vi se på film och sista timmen ska vi se på teater. Och sen slutar jag halv två, jihuu! Efter skolan ska jag fixa lite i stan med mamma, eventuellt klippa mitt hår lite grann. Ta spruta ska jag också göra och fara på musikteori. Ikväll, kanske imorgon och på onsdag kommer min uppdatering nog inte vara så bra. Eftersom min mormors lägenhet inte har internet.
Nåväl, ha en bra dag!

SVART OCH VITT, JAG GILLARE


WIHU

Min mormor är i Spanien just nu så hennes lägenhet står tom.
Hähä, meeen inte länge till! Imorgon är det jag som flyttar in där och åh vad skönt det ska bli att få vara lite ensam.

TACK AMANDA

för att du var snäll och hjälpte mig lite med designen! Nu fattas det bara en header...

HEJ TRÅKIGA SÖNDAG



BLOGG.SE BRÅKAR MED MIG

så det går inte riktigt att uppdatera när man vill. Jag skrev ett inlägg igår som tydligen inte hade kommit upp. Men iallafall.
Gårdagen spenderade jag sovandes på soffan hela dagen. Sen på kvällen var Matthis här och höll mig sällskap. Idag har jag ännu inte hunnit göra så mycket. Jag vaknade för typ en femtom minuter sen. Och idag vet jag inte riktigt vad som händer, och jag är inte säker på kvällen heller ännu, så det får vi helt enkelt se. Men en sak är säker iallafall, jag ska ut.
Later!

ÅÅÅHH

Jag får inte fara till skolan imorgon, vilket betyder att jag inte kommer få fara någonstans imorgon kväll heller. Great!
Jag hatar verkligen att sitta hemma hela dagarna/kvällarna.

LITE ÖVER TRETTIOÅTTA

graders feber är ingen hit hörrni!
Jag ligger i soffan och ser på tv, ätit lite glass har jag också gjort. Yummie.

HÄR ÄR FÖRRESTEN MIN NYA SÅNG



Nu sitter jag och dricker en massa te och försöker bli lite piggare!

WEDNESDAY

Idag började jag kvart i tio, skönt var det! Skolan gick rätt snabbt och sen fick vi sluta lite tidigare. Efter skolan hade jag sånglektion. Den gick faktiskt riktigt bra idag och jag fick en ny sång också. Ja, alltså jag tänkte bara skriva ett lite hastigt inlägg för nu måste jag gå och lägga mig på sängen en stund. Jag har en sån grym huvudvärk och lite feber tror jag,
it's not very nice!

MAMMA IMPULSKLIPPTE NYSS MIN LUGG LITE GRANN

Med köks saxen till på köpet, haha. Men ni behöver inte oroa er, den blev inte kort eller sådär. Bara lite kortare!
Nu ska jag gå och sova. Godnatt på er alla fina!

JAG ORKAR INTE RIKTIGT BLOGGA JUST NU AV NÅGON ANLEDNING, MEN IALLAFALL

GRATTIS PÅ 17ÅRS DAGEN MIN FINA VÄN!



RSS 2.0