idag

har hela dagen spenderats på mammas jobb. For bokstavligt talat dit direkt efter jag stigit upp och klätt på mig. Jag hann inte äta frukost och inte sminka mig så det fick jag göra där sen. Hon färgade min utväxt och testade frisyren till damernas afton, när jag ska vara hårmodell för dom. Det såg minst sagt galet ut, helt galet. Kunde inte riktigt bestämma mig om jag tyckte att jag såg ut som en romersk krigar kvinna, ett troll från skogen eller en ickeblond Oliwia Newton-John i slutet av Grease filmen. Nåja, nu ska jag iallafall gå och försöka reda ut mitt hår någolunda bra. Och ikväll är det hem till amamda som gäller!

oh yeeeh

Jag funderar på att försöka få mitt hår blondt igen. Tyckt till om det och lämna en liten kommentar här till mig, tack så mycket på förhand!

nomnomnom

Mandariner är gott. Bara så ni vet.

ouh, seg dag idag

Sov till klockan tio, började tolv idag. Hade två timmar engelska och sen fick vi gå hem. Var på stan med mina vänner och fixade klart sakerna inför halloween och sen åkte jag hem med mamma som också var i stan. Just nu sitter jag bara här och gör ingenting, försöker komma på någonting att göra ikväll. Men jag är dålig på att komma på saker, så det går inge vidare. Öppen för förslag!

jag tycker om lars


Och nu ska jag sova, goood night!

jag bara undrar

Vad är grejen med att nästan alla människor tänker lämna ön och fara till Tammerfors ?

förresten

så ska jag vara en djävul på halloween. Jag vet att det är dåligt och fantasilöst men jag kommer inte på någonting annat. Och sen så verkar det ju också som att alla ska klä ut sig imorgon fast halloween egentligen är på lördag ? Så om man vill klä ut sig på lördag, ska man klä ut sig imorgon också då för att inte vara udda ? Gosh, vilket problem alltså.

jag är sämst

Har inte ens plockat fram mina böcker. Istället kommer jag bara tillbaka hit hela tiden, i hopp om att något kul skulle ha hänt.

klockan är inte ens sex

och det är mörkt ute. Vad mysigt! Nu skulle jag helst av allt vilja bädda ner mig i soffan med kuddar, täcken, en film och en pojkvän, det skulle inte vara helt fel. Men det får helt enkelt vänta (tills jag har en pojkvän) för nu ska jag vara duktig och plocka fram mina samhälla saker och börja läsa. Imorgon börjar provperioden, vilket är jätte kul!

jag vet inte vad jag ska skriva egentligen

Men ändå tänker jag skriva nånting, som antagligen blir helt ointressant.
Babe väckte mig idag runt elva tiden, jävla katt. Så steg jag upp, satt mig här en stund, fixade mig och klädde på mig och allt det där. Nu står pappa och lagar frukost åt mig, snarare lunch kanske man skulle kalla det. Och sen efter att jag har ätit så skjutsar han mig förhoppningsvis till skolan, annars vet jag inte riktigt hur jag kommer dit. Dubbeltimme samhälla är min skoldag idag. Och efter skolan ska jag vara på stan med mina kära vänner och söka efter nånting som jag kan vara på halloween. Wish me luck! Sen kanske det blir spinning ikväll om jag orkar, känns inte så pepp just nu iallafall. Sådär, nu vet alla vad jag ska göra idag!

ååh, jag gillar't!

Börjar först klockan två imorgon, vilket betyder sovmorgon. UNDERBART!
Nu är det dags för mig att gå och lägga mig i min säng och få sova en lång natts sömn. Nighty night!


Och det kan hända att jag har lagt upp den här låten förut, jag minns inte och orkar inte se efter just nu. Men den är ju fin allafall.

vet ni vad ?

Jag tänkte lägga upp en grymt roligt video här till er. På min syster som hade konsert för mig och mysan ikväll. Hon spelade gitarr och sjöng någonting med "stjärnor i delom helom dulom." Jag måste säga att jag inte riktigt vet hur den gick. Men min kära far tyckte inte att jag skulle hänga ut min syster på internet. Så tyvärr, ingen video. Men om jag lär mig hur man sätter in bara ljudklipp (som inte kommer från youtube) så kan ni ändå få höra en snutt. Någon som vet hur man gör sånt, eller om det ens går att göra så ?

den här låten mina vänner

ska jag och min kära vän Lina framföra för er en vacker dag. Bara så ni vet liksom.


Och nu ska jag sova, godnatt alla fina!

buhuu, vad sorgligt

Jag vill ha tillbaka öspelsveckan! Allting var så grymt härligt. Jobbade på dagarna, dansade på nätterna. Mera sånt till Åland, tack!

Här är en video som jag hittade på youtube från någon av kvällarna:

gah

Nu har jag suttit här bra länge och försökt komma igenom mina sångläxor. Herrejessus säger jag bara, snart har jag ingen röst kvar om det fortsätter på det här viset. Det är lite synd om mig, så därför tänker jag bädda ner mig i soffan med en film. Skönt att bara ta det lugnt. Och mamma är hos mormor, Linn är hos kompis och pappa på jobb. Vilket betyder att jag har huset för mig själv. Lovely.

jag har tråkigt så det skriker om det, underhåll mig någon ?


jag ser fram emot

att gå ut i regnet och vänta på bussen.

steg upp för tidigt idag igen

Nu har jag suttit här i snart fyrtiofem minuter. Kollat runt på en massa bloggar och annat hit och dit. Vad ska jag göra nu då tills bussen går ? Ingen aning.
Idag ska det spelas volleyboll på gympan iallafall, det är ju rätt kul. Sen är resten av dagen också lugn så det är skönt.
Och nu ska jag väl försöka gå och hitta på nått för här orkar jag inte sitta längre.

nu ska jag

gå och lägga mig i min otroligt sköna och stora säng, sova underbart hela natten och drömma en massa fina drömmar! Godnatt alla!


Förresten så har min pappa kommit hem nu efter att ha varit i Finland jätte länge. Det är skönt att ha honom hemma igen.

jag överlevde musikteorin

Men jag måste erkänna att det känns fint när man sitter där och ska fylla i några noter, och så sitter det två småflickor bredvid som gör det tusen gånger snabbare och bättre än en själv! Nää, men nu måste jag börja öva på min sångläxa som jag ska kunna till onsdag istället. Och det är en annan femma, jävla opera vad du ska vara krånglig då.

Här är den iallafall mina kära vänner, min alldeles egna sångläxa, jippi!

nu väntar

en timme underbar musikteori. Jag tycker väldigt illa om musikteori. För jag är så jävla dum. Fattar ju ingenting med alla noter och saker hit och dit! Någon som är duktig och vill ge privatlektioner kanskeeeee ?

någon som vill ha en katt ?

Jag har damp på Babe.

muuuuusic

Oh yes, i love it! Fast.. på samma gång tycker jag inte om musik, det har sina för och nackdelar. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar runt lite på myspace, hittar en massa bra faktiskt! På samma gång sitter jag och sjunger på nånting helt annat än det som spelas ur mina högtalare. Det är nog lite synd om mamma och Linn som försöker sova.

är nyss hemkommen från

min mormor. Har varit där hela dagen idag igen och hjälpt henne packa ihop alla saker. Fast jag måste erkänna att jag inte är så bra på att hjälpa till med sånt, jag låg mest i soffan och såg på mtv. Nu lyssnar jag på bra musik och så ska jag just gå och duscha. see you!

godnatt


neee, kan inte sova

Jag har alldeles för många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu.
Sjukt trött är jag, men nej det går inte.
It sucks, big time.

JAG ÄR SÅ FITTANS JÄVLA ARG NU SÅ DET FINNS INTE! EN ÄCKLIG IDIOT SOM INTE TÄNKER ALLS, DET ÄR PRECIS VAD DU ÄR!



Ursäkta, men jag är faktiskt väldigt förbannad, och då menar jag väldigt.

ursäkta min dåliga uppdatering

Men jag har inte varit hemma så mycket, så att. Igår var det ju då klassfest, vilket var trevligt. Sen tog jag taxi hem till min mormor och sov där. Idag när jag vaknade hade mamma och syster också kommit dit. Sen lite senare kom det lite mera människor och sen åt vi middag där. Och ikväll har jag varit på unga band med mina fina vänner. Det var nog helt okej, fast lite ledsen blev jag faktiskt när L'Amori inte fick någon placering.

lalala, rubriker är jätte kul

Efter skolan idag var umgicks jag med mina kära vänner ett tag. Det var trevligt. Vi skulle egentligen ha gått och fikat, men eftersom att utbudet på cafeér i mariehamn är så himla stort och det var fullt överallt(!) så fick vi nöja oss med att gå och köpa nånting gott och sen gå hem till amanda. När mamma slutade jobba så for hon och jag med mormor och tittade på en lägenhet åt henne. Den vi tittade på idag var sjukt fin. En 3a, stor, öppen, ljus och ja allting var bara fint. (och ni bryr er va ? Ja, absolut.)
Nu ska jag försöka se om jag hittar nå kläder, sminka mig lite och vänta på Lina. Sen ska vi fara till Philip, där vi har klassfest ikväll. Niiice!

vilken underbar morgon

Vaknade av att telefonen ringde, kollade på klockan. 07.07. Helvete, min buss går om mindre än en halvtimme! Upp som ett skott, stressade runt som en tok och sen fick mamma skjutsa mig till skolan. Nu är jag i skolan, har nyss varit och lyssnat på en kvinna från Zimbabwe som berättade om en massa stackars barn där. När jag har gått ut lusse tänker jag fara dit och hjälpa dom, det har jag bestämt.
Men nu blickar vi fram emot två timmar data med Lasse!

nu ska jag gå och sova i min sköna säng

Så godnatt allihopa, ses imorgon!


hej

Jag ville bara säga att jag har haft en underbar dag idag. Var i skolan tre timmar, den första hade jag samtal med Kjell, dom två andra var det någon kvinna från fredsinstitutet och predikade. Jag och Lina ägde på henne frågor. Verkligen. Efter skolan var jag på stan en liten stund. Sen åt jag middag på nicolaj med min mormor och syster. Och ikväll har jag varit på långspinning. Riktigt skönt.
Men just nu skulle jag vara i behov av den där boxningskudden lite grann igen. Är sjukt trött på allt snack och alla saker hit och dit. Tack och hej.

love it

Oh yes, jag älskar mina sånglektioner. (Ja, du har rätt lina. Det går bra när jag väl är där.) Idag var det till största delen duett med Björn, min sånglärare, som gällde.
Och vi sjöng den hääära:


Ah, den är så fin.
Förresten så sover jag hos min mormor i natt. Börjar först klockan ett imorgon, så om jag är hos min mormor över natten så kan jag sova längre imorgon, skönt. Nu ska jag väl gå och plocka ihop lite saker och sen bege mig.
Have a nice evening everyone!

orkaaaar inteee gååå till skooolaan

Idag är det segt.

inte bra, inte bra alls

Jag kommer inte kunna sova i natt. Somnade på soffan och vaknade typ halv tio.
What to do now ?


wäuuw

Vilken skön dag det har varit idag! I skolan hade vi dubbeltimme gympa, dubbeltimme håltimme, teater, håltimme och sist dubbeltimme engelska, där vi bara hade hörförståelse och sen fick vi sluta tidigare. Efter hörförståelsen konstaterade jag och Lina att jag nog borde lära mig lite flera engelska ord... På en mening skrev jag "Pojken öppnade skeppets container och blev dränkt av piss ända upp till nacken så räddningen måsta rädda honom." men tydligen så blev han dränkt av ärter, inte av piss.
Efter skolan var jag och åt thaimat med familjen. Det var yummie. Nu kom jag nyss hem och tänkte gå och se på en film eller nått sånt mysigt.

godnatt och sov sött alla!


haha, jag kom på att jag skulle berätta en sak innan jag gick och la mig

Jag vet inte hur många det är som har sagt att jag liknar på lilla my när jag har håret uppsatt (jag tar det nog inte som en komplimang, hon ser alltid så sur ut). Men idag, när jag och mamma var inne på bazar så sa den söta, alltid trevliga bazar-tanten att jag var jätte fin i håret, då blev jag glad! Ända tills ja, hon sa att jag liknade på lilla my...


Såhär ser det ut iallafall.


Och så har jag en ny, jätte mysig halsduk också.


En sak till, min lillasyster ska sälja 15 burkar med kakor och såntdärnt gott. Så om det är någon som vill köpa, säg bara till! Dom är jätte goda faktiskt.

gaaaaahh

JAG OGILLAR VERKLIGEN MIN DATOR JÄTTE JÄTTE JÄTTE MYCKET JUST NU!
Jävla skit apparat som bara ska jävlas med mig!

lugnare dag än jag trodde

Och shit vad skönt! Mamma kom och hämtade mig efter skolan, for till mormor och hälsade på en sväng. Jag skippade musikteorin idag (det lockade helt enkelt inte så mycket, ehehe.) Möte på mammas jobb, tog kanske en kvart men sen stannade jag kvar och pratade och tittade på en massa roliga frisyrer, ska bli sjukt roligt att få vara med! Efter det for jag och mamma till Sari och Kecke och fikade och nu sitter jag här, lyssnar på fin musik och äter goda kakor.

uuuuhh (jag hatar rubriker)

Jag och Lina har håltimme. Det är tråkigt just nu. Vi har haft det sen 09.30 och ska på lektion igen 11.55. Förslag på vad vi kan göra, någon ? Vi har redan varit på stan men det var tråkigt där också.

tjoho

Jag steg upp alldeles för tidigt idag. Så nu sitter jag här och har ingenting att göra, bussen går om typ en timme.
Idag är iallafall en rätt fullpackad dag. Först skola, efter skolan måste jag vänta i stan och klockan fyra ska jag vara på musikinstitutet. Klockan fem ska jag på möte till Klipp upp, ska vara hårmodell på damernas afton så antagligen ska dom väl gå igenom lite saker tills det då. Och sen klockan sju ska jag på body combat. Är väl hemma kanske vid halv nio ikväll då. Det känns ligt drygt faktiskt. Men ha en bra dag allihopa!


Och så kan ni få fin låt nu också, varsågoda!

bara ett litet konstaterande här mitt i allt

Jag är nog lite kär i kärleken. Eller kanske ganska mycket egentligen. Det är en så fin sak.
Se bara på den här lilla filmsnutten t.ex.


jag vet inte alls vad jag ska skriva

Men jag tänkte ändå låta er få veta att jag är hemma igen nu. Och så är jag på väldigt bra humör också. Det är härligt! Over and out.

vilket fint väder det är ute

Ja, och idag ska jag fara till Föglö. Vet inte om jag har så jätte stor lust att vara sista dagarna av höstlovet på stugan med mamma, mormor och min syster. Men det kan väl säkert vara skönt det också. Mamma lovade ju faktiskt att hon skulle fara och köpa en massa gott tills ikväll. Och så tänker jag ta med mig desperate housewives. Så jag överlever nog. Nu ska jag springa iväg och plocka ihop lite saker som jag ska ha med mig.
Ha en trevlig kväll kvar i civilisationen allihop!


oh happy day

Jag har typ just kommit hem från en mycket trevlig dag i Stockholm. Vi har sprungit i butiker i hela dagen (såklart). Och nu har jag väldigt ont i mina kära små fötter.
Men med hem till mig föjlde iallafall :
- två stickade koftor
- en hoodie
- en kavaj (<3)
- tre t-shirts
- vantar
- halsduk
- halsband
- skor
- ett par jeansleggins
Ja, jag tror att det där var allt. Nöjd är jag iallafall.

jag är trött

Det finns faktiskt nackdelar med att fara till stockholm. Och den största är att man måste stiga upp så tidigt. För jessus vad trött jag äääär. Som tur är så kan man ju alltid sova på bussen sen iallafall. Nu ska jag gå och fixa det sista, så hörs vi antagligen senare ikväll.
Ha en underbar dag allihopa!

nu mina kära vänner

kom jag nyss hem från ett extra långt spinningpass! Känner mig faktiskt jätte duktig måste jag säga. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan, vilket börjar bli lite av en vana nu för tiden, och se på desperate housewives.


Och där får ni en bra låt också.

Idag blir en lugn dag

Sovit till klockan ett. Just nu sitter jag i soffan och ser på desperate housewives. Lite senare kommer min morbror och hämtar mig, ska till dom och äta. Efter det blir det spinning på avancia. Och sen så tror jag det blir en kväll med film och mys.
Man måste ju vara pigg imorgon när vi ska till Sverigeee.

jag kom på att jag ville lägga upp en låt innan jag gick och la mig

Men jag vet inte riktigt vilken. Så det får bli den här, fast jag vet egentligen inte varför jag lyssnar så pass mycket på den som jag gör. Den är ju inte speciellt bra eller så, men ja.
Here you go anyway!


oh yes, det var nog på tiden

Äntligen är det höstlov. Och shit vad skönt det är. Det behövs verkligen just nu. Känns som att jag inte har gjort så mycket annat än sovit hela tiden den senaste tiden. Jag måste säga att höstlov är en mycket bra uppfinning, som en liten paus från skolan i mitten av terminen. Jag hade lite planer för kvällen också, men skippade dom. Istället tänker jag snart gå och lägga mig. Eller kanske möjligtvis se på en film. Om jag orkar.
Men iallafall, godnatt och sov gott alla fina!

Glen Wilkie: miss you and your little sister- when are you coming here?

Det är just precis såntdärnt som får mig att vilja åka till Glen, Trish och Jude ännu mera! Och vara där ett tag istället för att sitta fast på den här ultramegaroliga ön.

give me some money please

Okej, jag är arg. Jätte arg. Jag vill vara rik, rik rik rik. Ha en massa pengar så man skulle kunna köpa precis det man ville ha. Nu på höstlovet blir det en trip till Sverige med Amanda och Lina. Och ikväll har jag ägnat åt att kolla runt lite priser och så (jag brukar alltid göra det innan jag ska någonstans.) Såklart så hittade jag en massa fina saker. Saker för över endast 7000 kr. Ajaj, säger nog mamma då. Dags att tänka om.

förlåt för att jag inte uppdaterade igår

men blogg.se var lite knasigt på min dator så det gick inte att komma in.
Och nu hinner jag inte skriva nått heller för jag ska bege mig till arken på hårkurs med mami!
seeee you

klädtjuv ?

Ja, mina kläder försvinner. Dom är bara helt plötsligt spårlöst försvunna. Nu är två av mina favorit linnen också borta, och mina svarta tights. Jag börjar seriöst fundera om det kommer någon hit och snor dom medans jag sover. Jag har sökt precis överallt, ÖVERALLT. Vänt upp och ner på hela tvättstugan, sökt igenom hela mitt rum, i garderoben, under sängen, ja överallt. Kollat i varenda kass och väska som finns, sökt under mattor och bakom soffkuddarna, i toaletten, bastun och tillochmed i skafferiet. Men utan resultat.
Kära kläder, jag hoppas att ni vill komma hem snart.
(Gärna innan jag måste börja gå naken, tack.)

lycka är

när man får reda på att det är höstlov på musikinstitutet den här veckan!
Det betyder alltså, ingen musikteori för mig imorgon, hallelujah vad skönt.

okeeeej

Jag är uppe redan. Vad har hänt med mig ?

alltså

jag kan inte sova. Det är väldigt jobbigt och irriterande. Klockan är snart halv sex, vilket betyder att jag kanske kommer vakna runt fem imorgon om ingen vänlig själ väcker mig. (Mysan, om du läser det här innan klockan fem imorgon, idag, messa mig då!) Jag ska nämligen till mammas jobb och färga håret igen tror jag. Fixa till det lite med en varmare rödbrun nyans. Så det inte ser ut som lila i vissa ljus.
Och shit vad intressant det här inlägget blev nu då, men jag har så tråkigt och då fördriver jag min tid såhär. Nej, nu måste jag sluta annars lär jag aldrig sluta.
Nu.Soffan.Sova.Direkt!

just precis nu

ska jag masa mig till soffan och se på desperate housewives.
Jag kommer somna där. Så godnatt allihopa, sov gott och dröm fina drömmar!


jag är i så fruktansvärt äckligt stort behov av

en boxningskudde!
Anybody out there who wants to give one to me ?

one more mysig hemmakväll

Idag har jag sovit, sovit, sovit och varit på middag till min mormor. Efter middagen for jag och mamma till Sari och Kecke (mammas bror och hans sambo), där gjorde vi inte så mycket, satt och såg på repriser från idol och pratade om vem som var snyggast. (jag tror dom flesta kan gissa vem jag tyckte. Just det, Nicklas. Yummie.)
Den här kvällen kommer spenderas med mamma. Vi har varit och hyrt film så nu ska vi se på Australia, som jag redan har sett en gång, men den är så mysig så jag ser den gärna igen. Och efter den, bröllops duellen.
När mamma har gått och lagt sig så är min plan att jag ska bädda ner mig i soffan med en kopp te, kuddar, täcken och mina söta katter och se på Desperate housewives.



mysig hemmakväll

Det beskriver den här kvällen rätt bra. Mysan, Martha och Lina är här och vi har suttit och pratat om precis allting mellan himmel och jord. I natt sover dom här med mig också. Niceee.

godnatt alla fina peeps


jag borde egentligen ha lagt mig för längesen,

men istället sitter jag här. Ensam och kall. Och tittar på en massa fina bilder från olika fotografer, som jag inte vet vad heter. Se bara på dom här tillexempel.




Ja, jag tycker dom är mycket fina iallafall.

hej, skulle ni vilja flytta in hos mig ?





redhead ?

Jag kan inte rikigt bestämma mig vilken färg mitt hår är. Vilka problem alltså!
Idag har jag varit i skolan, lyssnade på nån söt gubbe från england (?) som berättade om en massa saker. Jag kommer inte riktigt ihåg allting. Har ju tendens att somna till lite ibland, ehehehe. Men iallafall, efter skolan var jag på stan med Lina, där träffade vi Amanda också och var med henne. Sen for jag hem, åt mat och nu ska jag just iväg till musikinstitutet med mina kära vänner och se på min ena kära väns lillasyster som spelar piano. Och jag måste megde att hon är vääääldigt, väldigt duktig!

bye bye blondie!






huhuhu, vet ni ?

Idag kanske var min sista dag som blondin. (iallafall för ett tag.) Det känns sjukt läskigt faktiskt. Tänk om det blir jätte fult, det kanske inte passar alls, kanske jag kommer se ut som "Sophie Nylund 5 år". Fast det vet man aldrig innan man har testat.
Sååå, lets see what gonna happen tomorrow!



big no no

Strömavbrott kan vara mysigt i vissa lägen.
Men absolut inte på morgonen när man ska fixa sig!

wohoo

Jag sitter och håller tummarna om att få fara till london en sväng inom en snar framtid, underbart! Och förresten på tal om annat, så upptäckte jag nyss ett helt kokko program på 6an, Osbournes reloaded. Stackars människor som tror att dom ska få vara med i en bra tv-show och blir utskämda totalt.

jag måste bara säga

..att det är tragiskt att Paulus ska lämna ifk.

Vilken jobbig dag alltså.


yummie

Jag är nyss hemkommen från Lina (om man nu kan säga så ?) Vi har haft det trevligt.
Även fast vi såg på en helt kokko film igår, usch vad äcklig den var, Silent hill heter den för dom som kanske vill se någonting skojigt. Ikväll vet jag inte vad som står på schemat, men jag tänker nog tvinga Lina att vara med mig igen.


JAG ÄR KÄR

Skojade nog bara när jag skrev att jag blivit kär i erik.
För jävlar i havet vad jag hejar på Nicklas Hocker, så sjuuuukt snygg människa alltså.
Och så sjunger han ju grymt bra också!
ehehehehee

hihihi

Nu sitter jag hos Lina. Hon håller på och fixar med playstationet så att vi ska kunna se på film. Teknisk tjej detdära!
I natt sover jag här men sen imorgon måste hon lämna mig ensam ute i skogarna för hon ska och göra någonting annat. Hope I will survive. Jaah, det går nog säkert fint.
Nej men nu ska jag nog se vart hon försvann, och fråga om hon behöver hjälp med någonting.
Sov gott allihopa, sen när ni nu ska sova alltså.

äntligen helg igen

Vad skönt det är med fredag. Idag har jag teater i skolan också, niceee. Efter skolan ska jag nog hem och försöka sortera upp alla mina kläder i mitt rum. (dom som känner mig vet hur det ser ut där nu, och det ser rent ut sagt förjävligt ut.) Ikväll är det open by night då måste jag väl masa mig in till stan en sväng. Sen får vi helt enkelt se vad som händer.
Ha en bra dag allihopa!

ååh vad fint

"I'd like to hear you play."
He pulled me along, sitting on the bench beside him.
He gave me a long look before he turned to the keys.
And then his fingers flowed swiftly across the ivory.
The room was filled with a compostion so complex, so luxuriant.
It was impossible to believe only one set of hands played.
I felt my chin drop, my mouth open in astonishment.
He looked at me casually.
The music still surging around without a break, and winked.
"Do you like it ? "
"You wrote this ?" I gasped, understanding.
He nodded.
I closed my eyes, shaking my head.
"What's wrong ?"
"I'm feeling extremely insignificant."
The music slowed, transforming into something softer.
I detected the melody of his lullaby weaving through the profusion of notes.
"You inspired this one." he said softly.
"This one is for you."
The music became unbearably sweet.
I couldn't speak.
"I love you. You are my life now.
I'm here and I love you. I've always loved you. And I will alwalys love you.
Before you, my life was an endless night, very dark.
But there were stars - points of life and reason.
And then you shot across my life like a meteor.
Suddenly everything was on fire.
There was brilliancy, there was beauty.
Look after my heart - I've left it with you."
Softly he brushed my cheek, and held my face in his marble hands.
"I don't know if i can be close to you. I don't know if I will hurt you."
I leaned forward very slowly and placed my cheek on his chest.
"You know what, this is enough for me."


ooh yes

Idag såg jag och lina årets första snö. Det var rätt häftigt faktiskt.
Efter skolan idag blev det stan med fina flickor, efter det for jag på spinning. Och fyfan vad roligt det är. Nu kom jag nyss hem bara och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Men först, ska jag försöka övertala min kära mor om att få åka till sverige på lördag!

RSS 2.0