ajajaj

Idag har jag tagit grissprutan. Och jisses vad det tar ont i armen nu alltså! Ikväll borde jag läsa på hälsan, vi har förhör på onsdag, men jag tror inte jag kommer orka med det helt enkelt. Soffan och film känns mycket mera lockande!

hakuna matata

Inga bekymmer. Nu känns det bra, jag mår bra! Och nu väntar sängen på mig.
Godnatt alla fina peeps!


åh vad skönt

Kom nyss ut ur bastun. Nu sitter jag här med ansiktsmask (som jag också fick i lillajulklapp igår, men det glömde jag skriva i det förra inlägget), min nya pyjamas och lyssnar på mycket bra musik. Hoppas ni alla också har/haft en bra kväll!

förresten

Jag fick fina lillajulklappar igår också:
- underkläder
- chokladask
- den söta pyjamasen som jag hade önskat mig



nu har jag nyss kommit hem

från min mormor. Som jag skrivit redan så åt vi julmiddag där igår, riktigt mysigt var det. Kvällen slutade med att jag satt vid mormors köksbord och pratade om allt mellan himmel och jord med mamma, syster och mormor. Många skratt blev det! Nu har jag planerat att bädda ner mig och mysa i soffan med täcken, kuddar och någon film.
Later!

varsågoda

Här får ni en "jagblirgladavdenhärlåten-låt"!


god lillajul allihopa!

Det blir ingen lillajulmarknad idag ( :( ) men mamma är på jobb och jag har inte så stor lust att fara dit själv precis. Men nu ska jag springa iväg och fixa mig i ordning lite till middagen ikväll. Ha en bra dag!

trevlig kväll

Kvällen på bastun blev lite längre än vad jag hade trott. Men ja, trevligt var det allt. Ska nog börja gå och sova snart så jag orkar upp imorgon, kanske fara på lillajulmarknad en sväng sen blir det iallafall middag hos mormor. På kvällen får vi se vad som händer.
Nu ropar min underbara säng på mig, så godnatt på er!


uäh

Jag hatar kläder. Typ, nästan. Okej, jag ljög. Men jag hatar att klä på mig iallafall, haha. Ikväll blir det bastun och se på lite olika band som ska spela. Kläder för kvällen ? Ingen jävla aning. Tack och hej.

bambi på hal is

Idag ska vi skrinna dom två första timmarna i skolan. Great! Jag är inte så jätte bra på det nej. Borde nog ta privatlektioner i skridskoåkning, haha. Efter skolan idag ska jag vara med mina fina vänner. Och ikväll, ah vi får se vad som händer då.

åh

Nu är jag nyss hemkommen från stan. Hittade massor av fina saker som jag skulle vilja ha. Åh nej vad det fanns fina saker alltså. Nu kommer jag sitta här hela kvällen och bara dregla (stavning ?). Fint!

nu har vi tagit en paus

Jag och städandet alltså. Jisses säger jag bara, vad jobbigt det kan vara att städa. Nåväl, mitt rum börjar ju se lite bättre ut iallafall. Idag har det varit en lååång och jobbig dag i skolan. Efter skolan blev det buss hem till mitt mycket(!) stökiga rum. Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll blir det julgatsöppning med fina vänner.
Seeee you!

hej

Jag är typ aptrött. Bussen går om 40 minuter. Jag tror jag ska gå och lägga mig en stund till.
Hejdå.

min dag idag

har varit dålig. Vaknade nog på fel sida imorse. Det började med att jag blev arg för att vi inte hade isbitar hemma och för att bananerna var varma. Sen blev jag väldigt störd på min finskalärare i skolan. Men efter skolan for jag med mamma och pappa och tittade på en lite nya möbler som dom kanske tänkte köpa, och det var ju rätt kul. Väl hemma så blev dom arga på mig över lite saker, så där gick det bra över igen.
Nu kom jag nyss hem från min sånglektion, åh vad jag älskar det! Det blir ungefär som en energikick när jag far hem. Och förresten så har mamma köpt en ny bil idag också.
Och det är ju rätt bra. Så förresten, kanske det bra och det dåliga jämnar ut sig iallafall.

jag sitter och drömmer mig bort

Här får ni en rätt fin låt.


Och nu ska jag gå och sova, godnatt på er!

alltså ja

Jag är kär, igen. Och jag skulle absolut inte tacka nej till en vampyr-pojkvän. Faktiskt så skulle det inte heller sitta helt fel med en varulvs-pojkvän. Kanske en blandning ?

snart

ska jag iväg på bio, New Moon, med mina kära vänner. Hoppas den är lika bra som alla säger!

hähä

Min syster tampade nyss i kattspya, och gissa vad ? Jo jag började såklart skratta som en tok. Ända tills mammas telefon ringde och jag skulle springa och svara. Gissa vad som hände då ? Jo, vem trampade inte i en ännu större kattspya dådå, om inte jag!

glada vi till skolan går, och hoppas på att bussen inte kör förbi, lalalaa


nu är det

bara en månad kvar till julafton!

vilket smörigt inlägg

det förra blev. Men äh, det gör nog ingenting!
Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott och dröm sött alla fina!

vill ni veta en hemlis ?

Hemlis och hemlis. Ja, vi kallar det så nu. Jag brukar rätt ofta bara sitta här framför datorn, lyssna på en massa fin musik på youtube som påminner mig om olika saker. Vissa bättre än andra. Men iallafall. Det har jag ägnat lite av min kväll åt idag också MEN, idag har jag inte kommit fram till bara en massa dåliga saker som trycker ner mig. Utan ikväll har jag bestämt mig för att bli snäll. Yes, snäll. Nu kommer "hemlisen". Jag har en vana att sitta och kommentera folk, och inte alltid bara bra saker. För att jag själv har så himla dålig självkänsla. Och det är ju sjukt.
Trycka ner andra för att må bättre själv ? Nej tack! Nu ska det verkligen bli ändring på det och jag ska göra allt jag kan för att bara se det fina i saker och ting.

fint


vad mysigt

Nu sitter jag här och övar på luciasånger för fullt, äter lite extra drops med salmiaksmak, snart ska jag koka lite te åt mig också tror jag. Mamma och pappa håller på och hänger upp lite nya tavlor på väggarna och min syster springer runt och dansar.
Vissa kvällar känns bara väldigt bra.


woho

Står i skolan och väntar på mamma nu. Slutade för ungefär femton minuter sen. Och nu ska jag iväg på musikteori, jippi vad roligt.

jisses alltså

Vilken dag säger jag bara. Och då menar jag tyvärr inte på ett bra sätt. Men jag orkar inte gå in mera på det. Lina och jag har iallafall jobbat som tokar med vårt hälsaprojekt hela dagen. Nu tycker jag nog att det känns helt okej. Fast jag är grymt trött så jag tror jag ska gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag till tandläkaren, och usch vad jag verkligen inte älskar det.
Godnatt!

jag sitter och äter frukost

Knäckebröd, mums. Snart kommer mamma och hämtar mig och så ska vi fara och hjälpa kecke och sari med att flytta. Lite senare kommer Lina hit, och vi måste göra klart vårt hälsaprojekt. Det blir nog fint det.

i väntan på martha

Sitter jag här med min syster. Vi tar en massa fina bilder med min cam och nu ska vi dansa lite också! Haha, vad jag känner mig snäll idag!


det känns som att det kommer bli en bra dag idag

Vaknade vid elva. Dock inte av mig själv, haha. Lina väckte mig, och lika bra var det så jag inte sov bort hela dagen. Nu har jag redan hunnit se på film/er med min syster och städat pappas bil. Just bär det av till duschen (jag tänkte skriva bussen, börjar bli en vana eller ?) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får se helt enkelt!
Ha en underbar dag allihop!


nu ni

Nu är Lina och Mysan här! Lina och jag ska vara duktiga och jobba på vårt hälsaprojekt och sen blir det nog att se på lite film också.

godmorgon

Nu sitter jag här och dricker smoothie. Yumyum, god frukost! Börjar 09.45 idag med dubbeltimme gympa, vi skulle typ spela innebandy och dansa. (?) Det låter väl kul, tror jag. Efter skolan och ikväll får vi se vart benen bär.
Heeej så länge!

ohja

Nu är uppsatsen äntligen så gott som färdig! Ska finslipas lite i skolan imorgon till bara. "En människa jag aldrig glömmer" blev min rubrik, och jag skrev om min morfar. (Ett ganska självklart val för mig.) Nu ska jag gå och bada bastu och sen gå och lägga mig!
Godnatt alla fina.

on my way to the gym

Ett stycke långspinning väntar! När jag kommer hem blir det en lång dusch, följd av uppsats skrivning.

uuh

Nu måste jag skryta lite. Mam och pap har köpt en ny stor tv idag, som nu pryder vårat vardagsrum. Jag gillare!

och här sitter jag som vanligt

Bussen går om en halv timme, och idag ska den inte köra förbi mig. Har en lång dag idag, 8-16 utan håltimmar, wohoo. Men efter skolan ska jag iallafall till stan med mam och se om jag hittar nått fint.
Later!

nu ska jag sova

Godnatt på er alla!
Och här får ni en låt också. Vet inte varför, men jag har alltid gillat den.


lovely

Vilken bra dag det har varit idag. Skola 09.45-12.45, innan skolan gick jag och hälsade på mormor en sväng. Efter skolan gick jag och FinaLina först och hyrde en bok och sen gick jag till mammas jobb och fixade håret lite grann. Hon kunde inte bleka det ännu eftersom att det är så slitet, så vi avfärgade det först nu bara. Det blev inte ljust precis, men jag är ändå nöjd! Jag kan tillochmed för en gångs skulle säga att mitt hår är rätt fint just precis nu. Sen var jag på sånglektion, riktigt roligt var det idag också, som vanligt. Och som pricken på iet så hade Gina Tricot paketet kommit! Wihu, jag blev lite glad då också. Nu sitter jag och myser i min nya fina stora svarta stickade tröja och lyssnar på Blondinbella och Tyra när dom gästade Knappen&Hakim (Ni kan lyssna HÄR om ni vill, haha). Underbart avslut på kvällen.

nu går jag mot ljusare tider

På med hårinpackning (som förhoppningsvis skulle göra håret lättare att färga sen),
och in i bastun!

typiskt

Mamma hade visst druckit vin, alltså ingen sjal ikväll.
Och HÄR är förresten bilder från hårshowen på Alandica som var förra veckan.

woaaah

Nu har jag sovit i några timmar. Det var rätt skönt. Och mina läxor har jag också gjort! (Visst är jag duktig Lina ?) Jag håller på och försöker övertala mamma om att hon ska färga mitt hår imorgon också, så på torsdag kanske jag kommer med oranget hår till skolan om det vill sig så. (Hoppas att det inte blir så.)
Förresten så har jag kommit fran till att jag nog måste gilla parenteser. Och nu skriver jag bara en massa onödigt as usual. Jag tror jag tänker be mamma skutsa mig till mormor och hämta en av hennes sjalar som jag tänker sno, hähähä.
Byeeee!

bussosynlig ?

Haha yes, imorse körde bussen helt kallt förbi mig. Det var inte så roligt.

godmorgon!

Nu ska jag snart gå till bussen. Huuuh, vad kallt. Jag ser verkligen inte fram emot det, jag ser inte fram emot att fara till skolan överhuvudtaget idag. Sov så himla bra i natt, så jag skulle vilja stanna i sängen och sova hela dagen idag istället. Men nej, nu ska jag packa ihop min väska. Hejdå för ett tag.

dålig uppdatering idag

Men jag har varit så grymt trött och inte orkat helt enkelt. Nu är jag bara irriterad och på dåligt humör för mamma gnäller. Snart tänker jag gå och sova även fast klockan inte är så mycket.
Ses imorgon!

oh ja mina vänner

Trots att jag tycker väldigt väldigt väldigt mycket om mitt röda (kalla det vilken färg ni vill) hår, så ska jag ge mamma ett uppdrag nu. Att fixa mitt hår till den här färgen. Den är lovely.


övertrött ?

Ah, jag bara sitter här och skrattar åt precis allting!

wäuw, jag har tråkigt


idag

har jag varit på mässa då som jag skrev igår. Med pappa och en av hans kunder som han brukar skjutsa på. Rune, tror jag han hette. Stackarn sitter i rullstol och har lite svårt och prata och jag hörde inte alls vad han sa när han skulle säga nått med mig. Sen var jag inte världens bästa på att köra rullstol heller. Iallafall, på mässan var det rätt mycket folk. Men inte så värst mycket saker att titta på tyckte jag.
Efter mässan for jag till min morbror och var barnvakt. Sprungit runt och sökt efter "larvis" hela kvällen. Och nu ska jag snart plocka fram mina finskaböcker och jobba ifatt lite som jag missat nu när jag har vart sjuk.

mmh

Såg nyss på en grymt dålig film med mamma. Men nu börjar jag iallafall bli frisk! Så imorgon blir det att stiga upp ganska tidigt, fara och kolla till godbymässan med pap en sväng. Och efter det ska jag vara barnvakt. Jag nås alltså på mobilen imorgon ifall någon vill mig någonting trevligt.

jag ruttnar snart

Har sovit i princip hela dagen. Nu ligger jag i soffan och ser på film. Om någon har bra filmtips så är det bara att slänga in en kommentar!
Seee you

jag kan inte sova

Så nu sitter jag här och tänker på en massa shit. Måste nog gå och lägga mig snart tror jag.
Sov gott och dröm sött alla fina!


mh

Jag sitter och nördar bubbleshooter. Ganska meningslöst ja. Men jag har sovit waaaay tooo much dom senaste dygnen så jag kommer inte kunna sova i natt!

det måste ju vara helt omöjligt

att inte få lust att sjunga när man ser på idol. Jag tror faktiskt att jag seriöst ska försöka ta tag i gitarrspelandet igen. (Jag försökte för ett tag sen, men misslyckades ganska rejält måste jag erkänna.)

jag gillar det inte


Min lillasyster börjar bli stor. Nu ska hon just iväg på "megadisco" och stackarn springer runt som en galning och fixar med lite allt möjligt. Någon är nog lite lätt spänd tror jag.
Hoppas hon får kul iallafall! (Och är hon inte snygg i mina kläder vaaa ?)

mamma var snäll och beställde lite saker åt mig igår kväll


det där håret skulle jag väldigt gärna vilja ha


wääu

Nu har jag typ nyss vaknat. Åt ett wienerbröd till frukost. Och jag är faktiskt fortfarande hungrig, tyder kanske på att jag börjar bli frisk ? Ja, jag hoppas det iallafall. Jag börjar få väldigt tråkigt av att bara sitta här hemma och se på film.

åh vad jag är glad just nu

Och helt utan anledning också. Härligt! Skulle jag inte vara sjuk nu så skulle det såklart vart ännu bättre, men imorgon planerar jag nog att vara frisk iallafall.

here wo go again

Hemma från skolan idag igen. Missar väl apmycket tror jag, men det får väl gå helt enkelt.
Nu ska jag se på film med min syster!

jag måste bara visa, och säga att jag nog aldrig har haft såhär mycket volym förut


gosh

Vilken dag alltså! Skola 09.45-12.40 sen har resten av dagen spenderats på Klipp Upp. Hårvisningen på Alandica senare ikväll blev super! Allting gick riktigt bra och det var sjukt roligt. Bilder kommer säkert upp sen om jag får tag på några. Men nu funderar jag på om jag skulle ta min femte burana för idag (man får egentligen bara ta tre per dag stod det på paketet, men what do to om man håller på och dö ?) sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon!
Godnatt och sov gott allihop!

ååååhh

Jag känner att jag har ett stort behov av att åka till Stockholm!
Inte av att shoppa eller så (bara ett par skor!) utan bara av att fara dit en sväng.

mmmmums

Min katt kom nyss in med ett helt blodigt öra, väldigt fresh!

jag gjorde nyss någonting jag inte trodde var möjligt

Jag såg på Hanna Montana the movie med min lillasyster. OCH..
Jag började nästan lipa för tusan!

mjep

Idag är jag sjuk. Lite stegring och sådär, så det var nog bäst att stanna hemma från skolan.
Men jag måste vara frisk tills imorgon för då är det hårvisning på Alandica. Så nu tänker jag gå och bädda ner mig i soffan med hur mycket täcken och kuddar som helst. En kopp (kanske flera) finrexin och någon bra film.
See you later!

buäh

Nu har jag lite feber, så jag tänker gå och lägga mig och hoppas på att det går över!
God natt!

mooonday

Har vart i skolan en stund idag. Efter skolan gick jag till stan en sväng men sen till mormor istället. Påvägen dit gick jag via video corner och hyrde en film. Sen har jag legat hos min mormor hela kvällen och sett på film tills mamma kom efter mig alldeles nyss. Och nu tänker jag nog faktiskt fortsätta med det tror jag. Jag känner mig sjuk och det är inte trevligt alls!

haha, fail

Jag har ingen aning om hur min dag ser ut idag. Lektionerna har jag ingen koll på och just därför så har jag redan missat teatern. Min buss går 11.35 så före det kommer jag iallafall inte till skolan. Great!

jag tycker om min pappa

och snart kommer han hem. Jag, mamma och min syster har dukat fint med grönsaker, dipp, nacho-chips, grillade kycklingvingar och lite annat tills han kommer. Vi ska låsa dörren, släcka lamporna och gömma oss under bordet. Ingen av oss har hört av sig till honom idag, så stackarn tror väl att vi helt har glömt bort honom. Och när han kommer hem, så är vi "inte ens hemma".

Ha en bra farsdag idag alla pappor!

Idag har jag varit hos martha. En sväng till min mormor. Och nu sitter jag här och väntar på att min pappa ska komma hem från jobbet. Vi ska överraska honom med lite fina saker.
Hoppas han blir glad!

lördag

Vaknade nyss. Idag ska jag tillbringa min dag/kväll/natt hos Martha, det blir fint det!

nej nu blev jag trött, godnatt mina kära vänner!

Och en gammal, men bra låt, varsågoda.


bababa

Just nu har jag väldigt tråkigt. Kom hem för en stund sedan och snart väntar sängen. Men har man ingenting att göra så får man roa sig med de småsaker man har helt enkelt.
Denna kväll får det bli min cam.




(Ett tappert försök till att försöka se hur min profil ser ut.)

Och förresten så vill jag (inte helt säker) ha tillbaka min blonda hårfärg även fast jag trivs sjukt bra i färgen jag har nu också. Så efter hårvisningen på onsdag så ska mamma börja fixa det.

skön dag idag

Men inspirationen till att skriva något intressant är som bortblåst.
Jag tror jag återkommer lite senare. Cya!

jag är trött vaaaa

Har helt enkelt inte orkat sitta så mycket vid datorn idag, därför har uppdateringen inte varit den bästa kanske. Nu ska jag bege mig till sängs och sova en god natts sömn! (Förresten så orkade jag inte platta mitt hår ikväll så jag kommer se ut som ett troll imorgon, bara ifall någon undrar liksom.)
Gooood night!

en förjävla dålig dag

kan också bli till en bra dag ibland. Började morgonen med att försova mig typ en timme. Bråkade/tjafsade med mamma precis hela morgonen. Klev ut ur bilen, slängde fast dörren. "Ha en underbar dag mamma!" Samhälla prov, gick åt helvete.
Men sen kom vändningen! Slutade klockan tio, gick med FinaLina ner på stan. Införskaffade mig en vinterjacka och en väst (bilder kommer säkert sen när jag orkar.) For hem till Lina och sen tillbaka till stan. Fixade i mormors lägenhet, nu är jag hemma. Och någongång ikväll ska jag leka med min kära vän Mysan också.

uäh

Min hals dödar mig, sadface. Och jag kan absolut inte samhällan, hoppas på att bli godkänd iallafall. Snart tänker jag sova, är sjukt hängig och bara allmänt trött.
Sleep tight!


egentligen borde jag sitta med samhälla häftet i famnen just nu

Men jag finner det så mycket roligare här.
Och förresten så tycker jag att mitt liv är tråkigt (har jag kommit fram till). Så om någon, vem som helst (nästan) vill hitta på någonting någon dag, hör av er och jag lovar att jag är på!

rubrik

Volleybollen idag var rolig! Trost att vi förlorade båda matcher, hehehe. Men så dåliga var vi faktiskt inte ändå! Nu kom jag typ nyss hem från stan, skulle egentligen ha varit på sång men jag börjar känna mig lite sjuk så jag orkade verkligen inte. Ikväll är det plugg som gäller. Sammhälla prov imorgon, och jag ser sååå fram emot det!

GODNATT

Nu måste jag verkligen sova, ska upp riktigt tidigt imorgon!
Soooov underbart och dröm fina drömmar!

om jag inte lever imorgon

då är det Marthas fel. Bara så ni vet.

tjohej

Imorgon är det (som alla vet) volley i skolan. Vår klass kommer komma sist, för vi suger! :D Nånej, eller ja kanske lite. Men nu ska jag iallafall gå och duscha och sen söka upp nånting att ha på mig som passar till vårt tema som vi ska ha imorgon, det är inte heller så jätte roligt. Men ja, nu positivt tänkande!

jag börjar tolv idag

Tror jag iallafall. Och hoppas jag hinner till skolan med bussen som jag tänker ta. Just nu sitter jag här och äter frukost, snart ska jag springa iväg och kanske försöka läsa lite på samhällan, det skulle verkligen behövas iallafall. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att hoppa på bussen och fara till min mormor. Där finns det ingen dator så då kan jag lättare koncentrera mig på provläsandet. Smaaaart va! Nej nu tänker jag gå.
Ha en bra dag allihopa!

ikväll, mina kära vänner

ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt. Jag är så sjukt irriterad och skulle bara vilja gråta åt allting som inte går som jag vill. Hoppas det går över tills imorgon.
God natt!

förresten så är jag ensam hemma, det är underbart

Och när jag har huset för mig själv, då brukar jag gå runt och sjunga. Annars myser jag ner mig i soffan med täcken och film.

första dagen på veckan, måndag

Började med engelska prov -> slutade klockan tio. Det var lite härligt faktiskt. Jag och FinaLina tog bussen hem till mig vid tolv, här gjorde vi inte så mycket. När hon for så sov jag en stund och sen iväg på musikteori. Idag var jag faktiskt inte sämst, men jag var mobbad istället. Satt ensam ute på en kant, jätte kul. Och sen när jag skulle gå in till stan därifrån så var det storm. Då grät mina ögon lite lätt. Nu kom jag nyss hem och nu ska jag laga mat(!). Seeee you!

:(

Jag har jätte ont i magen, så nu ska jag gå sova och hoppas på att det går över.
Sov sött!


I think that

english is the worst thing on this earth right now!
Och jag skulle bara vilja kramas, mjeeep.

dålig uppdatering, förlåt

Men gårdagen hos amanda var niceee! Jätte fint hade hon fixat med en maaaassa saker, fast källaren var lite läskig. Nåja, idag har jag varit hos min mormor hela dagen. Alla har packat och fixat rätt mycket, medans jag har suttit i soffan och läst på engelskaprovet som jag ska ha imorgon. Det kommer nog inte gå så jätte bra tror jag, men jag går helt enkelt skylla mig själv när jag inte började läsa tidigare. Nu måste jag återgå till mitt läsande och hoppas på att det går in lite mera i huvudet på mig!

RSS 2.0