så typiskt mig

Jag satt ju då uppe för att jag skulle se vem som gick vidare i idol. Och jag missade det ändå. Haha, tusikens vad bra jag är. Hade på nått sätt fått för mig att det var tjugo över tolv det skulle visas, när det var tjugo före..

jätte roligt

eller så inte. Jag har verkligen jätte tråkigt. Men eftersom att jag börjar först klockan tolv imorgon så kan jag med gått samvete sitta uppe och vänta på att se vilka som går vidare i idol ikväll. Måste faktiskt erkänna att jag nog blev lite kär i erik.
Men nåja, imorgon är det skolfotografering. Uääh, säger jag då. Jag hatar, eller ja hatar är ju ett väldigt starkt ord, men jag verkligen ogillar skolfotograferingar starkt iallafall. Inte vet man vad man ska ha för kläder och inte vet man hur man ska håret och usch nej. Bara tanken på att en massa andra människor faktiskt kan se bilden resten av sitt liv är också skrämmande. Nej nu tänker jag spela lite bubbleshooter och lyssna på bra musik istället för att tänka på skolfotograferingen. Bilden får nog bara bli vad den blir helt enkelt.

gosh

Jag tror seriöst att min sånglärare försöker döda mig lite smått.



ikväll..

är en utmärkt kväll för att bädda ner sig i soffan med en massa kuddar och täcken, och se på någon mysig film. Och inte blir det ju sämre av att man är ensam hemma hela kvällen heller, underbart.

tisdag

Jag vet inte om det är bara jag, men dubbeltimme gympa ute om en timme känns inte sådär jätte lockande när det är hela tre grader ute.
Det börjar bli kallt. Jag behöver verkligen en helg i sverige så jag kan hitta en fin vinterjacka till mig. Och en massa mysiga koftor, halsdukar, mössor och stickade sockor.
Jag ser fram emot vintern.

långa nätter

det finns inget att behaga
inget att förklara
inget att försvara
jag gav upp för längesen

different places different faces

Klockan är 07.06 och jag sitter här och är nostalgisk. Det är jätte rooooligt, verkligen.
Snart (om en halv timme) ska jag gå till bussen och idag slutar jag halv två.


söndag

Så var den här helgen slut.
Och jag kan inte säga annat än att den har varit lite väl händelserik.
Imorgon börjar en ny period och jag startar med teater imorgon klockan åtta!
Nu blir det duschen och sen så småningom sova i min helt underbara säng.


för du var solskenet


äntligen helg

och jag är duktigt taggad!
Just nu sitter jag och äter frukost, fast har redan varit en sväng till gymmet imorse.
Snart ska jag nog åk in till stan med min kära mamma och försöka få henne att köpa en fin klänning till mig, om den passar.
Sen skola en timme och antagligen blir det stan en liten stund innan jag sätter mig på bussen och åker hem. För att sedan fara in till stan ikväll igen.

fyfan vad skönt med spinning!

Kände bara för att säga det.
Imorgon börjar jag tio före ett och har en lektion. Sen slutar jag, det är coooolt. Men jag ska vara duktig och stiga upp klockan åtta imorgon bitti och fara till gymmet.
Nu jävlar ska det hända saker!

torsdag

Skrev sista provet för den här provperioden idag, sjukt skönt.
Äntligen kan jag bli social igen, bara att höra av sig på direkten om någon vill hitta på någonting! Känns som att jag har all tid i världen nu.
Idag slutade jag typ halv elva. Då blev det stan med lina och martha, där vi sen hittade philip. Martha hade någon lektion kvar så hon skulle tillbaka till skolan. Då gick jag, lina och philip till robert's där vi satt ett bra tag och pratade om allt från döden till sånglektioner.
Sen blev jag intervjuad till någon tidning om nått outfits grejs också, känns fint att jag har koll på vad det var för något, och känns ännu finare att jag hade en "ful-dag" idag, haha.
Ikväll ska jag på spinning, och jag ser faktiskt fram emot det! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, men förhoppningsvis nånting.
Haha, och nu märkte jag att vi visst hade besök på gården också.


:')

Om möjligt så är jag på ännu bättre humör idag är igår!
Fick veta vitsorden i spanska och historia idag också, dom var bra, så det känns fint!
Vad livet kan kännas underbart vissa stunder alltså.

gäääsp

Sjukt hur trött man kan känna sig på mornarna. Jag hade för mycket energi igår så jag kunde inte somna. Nu känner jag mig som ett vandrande lik.
Men inte några sura miner för det inte. Idag slutar jag klockan tolv, vilket känns mycket skönt!

åååhh

Det är så himla härligt att vara glad och skratta! Jag måste bara säga det.
Nu känns allting så himla bra, provperioden är slut på torsdag (bara matte återstår), jag har dom finaste vännerma man kan tänka sig, och ja. Allt känns bara härligt just nu. Och det är så skönt. Har haft min lilla (långa) period när jag har varit väldigt nere ett tag nu, men allting har ett slut, den börjar gå över!
Snart är jag mitt vanliga jag till 100% igen, awesome!


lycklig

Nu är jag glad. Eller idag är jag glad, den här dagen är bra!
Finskan gick inte käpprätt åt helvete tror jag. Efter skolan var jag till stan med mamma, mormor och syster. Min mormor är världens snällaste och köpte min älskade tröja till mig. (Den som jag pratade om här om dagen. Och ja, det är ju då faktiskt en pojktröja. Och petter, ifall du läser det här. Så jag vet att du har en likadan, men den är så himla fin. Slut på parentes nu!) Snart ska jag fara in till stan och fixa håret till mammas jobb. Och ikväll efter det blir det äventyrsgolfen med bra människor!
Kanske det kommer upp några bilder här om jag orkar/kommer ihåg att ta någon.

tisdag

FINSKA PROV! tjohoooo. Wish me luck, cause I need it!

alltså..

bara för att jag försöker komma på en massa sätt att fly undan mina finskaböcker för tillfället så tänker jag lägga upp någon låt till. Så nu kan ni höra vad som spelas ur mina högtalare lite nu och då.











Okej, det räcker nog mycket väl för den här gången. Och ja, min musiksmak varierar lite grann.

wuhuu

Jag vill dansa! Är sjukt pepp alltså.
Men nej, istället sitter man inne på sitt rum med finska böckerna. Jag är jättebra på finska och provet imorgon kommer gå jättebra! Hej ironi på hög nivå.


måndag

Idag börjar jag klockan tolv, och slutar halv två, jag gillare! Men sen måste jag ändå stanna kvar i stan till klockan fyra för då ska jag till musikinstitutet. Så om någon vill hålla mig sällskap under den tiden så är det bara att slå en pling på telefonen.
Sen bär det av hem igen för att läsa på finskaprovet. Och lina, jag hittade min ordlista!!1

hej i-land

Jag har ett problem. Ett typiskt i-landsproblem.
Jag vet precis vad jag skulle vilja ha på mig för kläder imorgon. Och då till problemet, av dom sakerna så äger jag bara två saker. Det är svarta leggins och ett vitt linne. Till det skulle jag ha velat ha en killtröja från ziczac, den är blå vit och röd och jätte fin. Vita converse och en stor svart mössa. Och en snygg väska till det. Yummie.

Här får ni en bra låt!

You keep going to that bridge, I never thought I'd would be jealous of a river

Idag var jag på skördemarknad igen. Men den här gången så var jag med hela familjen, sällan vi gör någonting alla tillsammans nu för tiden. Så det var faktiskt riktigt roligt. Gick runt där och tittade på en massa mysiga stickade mössor och vantar, och lite annat smått och gott. En stor mössa står rätt högt upp på min lista just nu, men tyvärr så hittade jag ingen som jag riktigt ville ha.
När vi kom hem igen så satt jag mig i soffan med finskaböckerna, gosh nu är det läsa läsa läsa som gäller igen i några dagar. Sen är provperioden över och jag kan bli riktigt social igen. Skönt.
Ikväll blir det iallafall ifk match med fina vänner som gäller.

min vän..

tobbe. Jag tycker om tobbe, jag tycker om killkompisar. (Ja jag tycker absolut om mina tjejkompisar också, inget snack om den saken.) Men killar är på nått sätt mycket lättare att vara med, snackar inte lika mycket som tjejer gör.
Och därför är det så himla härligt med tobbe, han säger precis vad han tycker. Men det blir ändå inte skitsnack liksom. Det är bra att ha tobbe, och ännu bättre när andra vänner gör något annat. Då kan man bara ringa och så kommer han så man slipper vara ensam.
Han är ganska bra på att gå långt också. Och cykla. Jag tror han tycker om att göra det, iallafall på låtsas. Han ska alltid gå eller cykla till stan. Han har nått läskigt spel hemma också som han brukar sitta och spela. Och han tycker nog om att äta pommesfrites på äventyrsgolfen också tror jag.
Idag hade han köpt nya skor, dom var fina. Och så passar han i mössa. När han blir arton, då ska han ha en ford focus tror jag det hette. Och så måste jag ju bara tillägga att han är lång. Och ja, vi är bara vänner.
Meeen, som ni nu säkert har förstått, tobbe är nog väldigt bra han!
(hoppas du är nöjd nu hörddu!)

idag..

ska jag vara med mysan. Det var rätt längesen faktiskt, så nu ska det bli ändring på det!
Egentligen borde jag börja läsa på mitt finska prov också, men det får bli imorgon för jag har absolut ingen lust alls att läsa idag.
Och ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får väl helt enkelt se om det händer någonting roligt.

wooah

Jag har riktigt tråkigt just nu, så jag tog till ett av marthas knep.
Roa sig själv med lite bilder. here you go!








höst

Ett rätt bra tecken på att det verkligen börjar bli höst är nog att det är skördemarknad.
Så ja, ikväll ska jag på skördemarknad. Det är faktiskt lite mysigt. Gå runt med stora, stickade, fina tröjor, bara ta det lugnt och umgås. Jag tycker om hösten, lite grann iallafall.
Fast jag måste ändå erkänna att allra mysigast skulle det ju vara om man hade någon att dela den med.


godmorgon godmorgon

nu börjar en underbar daaaag.. hoppas jag iallafall!
Just nu sitter jag och äter frukost, stekt ägg och ett glas iste. Stekt ägg låter lite äckligt, men det är det faktiskt inte.
Om exakt 54 minuter har jag spanska prov. Får väl se hur det går nu då. Sen tänker jag fara hem en sväng för att sedan komma tillbaka till skolan och ha en timme gympa, känns värt.
Nu ska jag fortsätta äta, ha en bra dag allihopa!

no me gusta español!

Jag har en paus från spanskan, igen. Är rätt bra på att ha pauser faktiskt.
Men jag har åtminstone lärt mig :

- Me llamo sophie.
- Soy de alandia.
- Tengo dieciseis años.
- Me gusta vestidos volantes.
- No me gusta pagar.
- Los nombres de los turistas.
- No van a comer helado de fresa.
- Dos camareros preciosos.

..och det kommer jag nog någonstans på iallafall, hoppas jag!

man blir så glad..

när det första man ser när man kommer hem är sex stycken cyklar utanför dörren. Sex stycken cyklar och sen sex stycken okända väskor som ligger kastade bredvid trappan. Det betyder bara en sak, min syster har besök. Av för många personer just idag.
Jag tror inte hon har förstått att jag faktiskt behöver koncentrera mig när jag ska läsa på prov. Nu finns det bara en sak att göra, ut med alla barn på gården!

jag vill

att det här ska bli en positiv blogg. Så jag tror jag missade lite med mitt datum att börja skriva. Just nu händer det bara en massa tråkiga saker. T.ex. provperioden, yummie. Och sen är faktiskt nästan allt annat också bara jobbigt just nu.
Men alla måste väl vara nere ibland, för att sen kunna vara glada!

jag vet att jag uppdaterar hela tiden..

men jag kände bara att jag måste berätta att jag har gått och blivit kär i en klänning.
Den kostar endast.. 210 hela jävla euro!
Om det finns någon rik vänlig själ där ute som läser min blogg, ja då är det fritt fram att springa in till ziczac, köpa klänningen, paketera in den och sen slutligen sätta den i min postlåda.
Då lovar jag att vara lycklig ett bra tag!

just nu..

hinner jag bara säga en sak innan jag ska återgå till mitt rum med mina böcker.
Jag absolut älskar prov!

aah

Jag är trött. Bussen går om tio minuter. Dubbeltimme gympa, here i come!

jag är så bra

på att somna när jag läser på prov. Det råkade hända ikväll igen. Och såklart finns det ju viktigare (roligare) saker att göra när man vaknar än att fortsätta läsa. Man vet ju aldrig, någon viktig person kanske har skrivit något på msn eller någon kanske bara har gillat statusen på facebook. Vad som helst, allting är sjukt mycket roligare än historiahäftet iallafall!

Och här kan ni få en bra låt också.

jag kommer dö..

Provperiod. det borde säga allt. På torsdag börjar den, med historia. Världens hemskaste ämne, iallafall enligt mig.
Gah, jag hatar verkligen att sitta hemma, instängd i nått rum med böcker och häften överallt. När man kan vara ute och umgås med trevliga människor istället.
Men för att se saker lite från den positiva sidan också så är ju dagarna i skolan inte lika jobbiga. Inte för att dom är så hemskt jobbiga nu heller, men ja.
Nu ska jag ta min katt och bege mig till mitt rum med mina mycket älskade historia böcker!

godmorgon

sovmorgon till klockan 12, det gillas!

mysigt


Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many people have pictures of you.


Allt det här med designen och headern och sånt lär nog ta ett litet tag innan blir fixat ordentligt. Just nu förstår jag typ ingenting, så jag tror jag ska ta hjälp av någon av mina kära vänner så det ser någolunda snyggt ut här inom en snar framtid.
Nåja, nu ska jag iallafall alldeles strax bege mig till min mormor på en liten släktmiddag. Det blir nog säkert trevligt.
Och vad som händer ikväll ? Ja, det vet jag inte ännu.

jag kände bara för det just precis nu

so here we go!

RSS 2.0