IDAG HAR JAG TRÄNINGSVÄRK I MINA ARMAR

Men gårdagen i stockholm var riktigt kul!
Och med mig hem fick jag:
- 6 linnen
- 5 långärmade tröjor
- 2 tshirts
- 2 halsdukar
- ett par leggins
- en väska
- ett par skor
- ett par glasögon
- ett armband

Här får ni en rätt dålig bild på det, men iallafall.
Jag glömde att ta med skorna och armbandet på bilden, men ni får kanske/säkert se dom senare!



WOAAH

Imorgon blir det stockholm med min kära lillasyster, Matthis och kanske någon till. Det blir nog riktigt bra det!
Men nu sova, sov gott och godnatt!

VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV IBLAND

Min inspiration är helt totalt jätte over loaded. Jag vill bara ha en massa kläder, mixa och matcha helt galet. Jag kan faktiskt inte klaga på att jag inte har några kläder eftersom att hela min garderob är full. Men ändå så kommer jag inte på nått att ha på mig när jag går till skolan!
Nåväl, idag har jag haft en lång skoldag och efter skolan tog jag bussen hem. Väl hemma har jag typ bara varit med min lillasyset. Noppat hennes ögonbryn och lite sånt kul, haha. Så nu är hon riktigt fin. Och ikväll har jag varit och solat, jätte skönt!
Snart ropar sängen på mig tror jag bestämt, så jag får helt enkelt strunta i spanskaförhöret som jag har imorgon men inte läst på..
Godnatt på er!

MMMMH

Nu ska jag alldels just gå och lägga mig. Dock inte i min egen säng, hähä. Pappa jobbar natt och mamma tänker sova med min lillasyster. Så jag passar på att sno mammas och pappas säng (är jag inte smart va ?) så jag kan breda ut mig riktigt ordentligt! Men först, lite religionsläxa.

JOBBIG TISDAG

Jag har haft världens värsta huvudvärk idag! Jag åkte hem från skolan efter två lektioner och sen har jag legat i min säng och sovit resten av dagen. Missade min sånglektion också. Ikväll ska jag iallafall vara med Matthis om jag är bättre.

JAG FÖRSTÅR INTE

Hur kan det ens vara möjligt att i ena stunden vara hur glad som helst, och i nästa stund sitta och gråta som en idiot ?

JAG TYCKER LITE SYND OM MIN MAMMA


Nu har jag beställt det här iallafall, någon annan dag ska jag beställa lite till från gina. Deras hemsida krånglar så man kan bara beställa lite åt gången. På lördag står nog stockholm på schemat, spendera ännu lite mer pengar då alltså! Haha, vad jag är bortskämd...

ÅH

Jag hatar kläder.
Någon som vill komma med till stockholm i helgen och fylla på sin garderob ?

GODMORGON, NU VÄNTAR EN LÅNG SKOLDAG


UPDATE

Spanskauppsats in my ass!

MÅNDAG

Mmh, idag köpte jag en ny tröja till mig. Halva reapriset på ziczac, så jag bara måsta.
Ikväll har jag legat i min säng, och sovit som en gris, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i natt. Och förresten så kanske jag borde börja skriva min spanskauppsats nu, som ska vara klar tills imorgon. Jag älskar min framförhållning.

GODNATT OCH SOV GOTT PÅ ER


ÅH, JUST TYPISKT

Jag skrev ett inlägg tidigare idag om vad jag hade gjort igår, och såklart så publicerades det inte. Så nu tänker jag bara ta det i stora drag istället. Ja, jag var ju på idrottsgala med Martha och henne familj igår kväll, riktigt trevligt var det. Sen kom Matthis hit och var här till typ halv sju, så idag har jag i princip sovit hela dagen, haha.
Just nu sitter jag och lyssnar på "direkt"sändningen från idrottsgalan, och shit vad frustrerad jag blir!
Varför i hela fridens namn har dom klippt bort all underhållning ?!

NU BÄR DET AV TILL IDROTTSGALAN


HEJ HUMÖRSVÄNGNINGAR

jag hatar er. Nu ska jag sova. Godnatt!

<3 FREDAG

Vilken bra dag det har varit idag! Skolan gick snabbt och efter det var jag på stan med fina vänner en stund. Nu har jag nyss kommit hem från mammas jobb där jag var och fixade mitt hår lite finare, hihi. Och jag blev faktiskt riktigt nöjd nu. Ännu bättre är att vi var och hämtade ut ett hm paket på vägen hem också! Så nu har min garderob fått tillökning med lite fina saker.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer ännu, men det blir säkert stan.
See you later alligator!

ÅH

Kan det inte bara bli sommar nu ? Det skulle uppskattas väldigt mycket. Det känns som om det bara är en massa saker att se fram emot, fast man sitter kvar här i snön och fryser. 19e februari blir det ju då, som sagt, Thailand (förlåt om jag tjatar om det men jag ser fram emot det så sjukt mycket!) sen kommer vi hem 4e mars och sen 19e mars kommer en tjej från spanien och ska bo här i en vecka. Sen är det typ sommar, nästan iallafall. Nu skulle jag helst av allt vilja ta på mig lite sommarkläder och fara till stan med en massa nice people. Men nej, istället kör vi med lager på lager för att inte frysa. Kul.
(Haha, och gud vilket löjligt inlägg! Men äh.)


TACK

Martha för att jag får komma med dig på idrottsgalan, det ska bli ett nöje!
(Okej, det där lät ironiskt men det var det faktiskt inte.)

THURSDAY

Hej! Jag tänkte bara meddela att jag ska slinga mitt hår ikväll igen. Så snart är det nog blondt! Iallafall när vi har kommit hem från Thailand, wohooo. Sen tänkte jag fara en sväng till avancia och sola lite ikväll också. Niceee!

HOLA GUAPAS

Mmh, jag har religionsförhör imorgon och har inte öppnat boken ännu. Bra va ?
Nåväl, idag har iallafall varit en riktigt skön dag. Började kvart före tio och fick sluta en timme tidigare än vad jag skulle ha gjort egentligen. Efter skolan gick jag och hälsade på min mormor och sen var det sånglektion som gällde. Den gick nog helt okej, fast jag fick några låtar av min sånglärare som jag skulle lyssna på på youtube, och ja... gosh, säger jag bara. Sen har Matthis varit här ikväll också. Han for nyss hem och nu ska jag väl kanske läsa lite på religionen och sen gå och lägga mig. Godnatt!

WIIH



SKÖN MÅNDAG

Skolan har vart helt okej idag. Efter skolan var jag, som sagt, och solade. Jag kan bara säga att det är rekommenderat ifall du tycker det är väldigt kallt ute, haha. Och sen ikväll har jag mest tagit det lugnt. Har nyss suttit och pratat en massa med mamma om allt mellan himmel och jord. Riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag hoppa i duschen en sväng och sen ska jag sooooovaaa. Godnatt alla fina!

OCH SÅ VAR DET SÖNDAG IGEN DÅ

Gårdagen började bra! Vad som hände sen behöver kanske inte nämnas här, men jag är glad att allt är okej nu iallafall. Idag har Martha varit här en stund. Annars har jag mest inte gjort någonting. Mamma har varit snäll och beställt lite kläder åt mig, så tack mamma för det! Snart ska jag gå och bada bastu och sen så småningom söka mig till sängen. Imorgon ska jag förresten och sola efter skolan, åh vad skönt det ska bli! Men nu, godnatt på er!

YEYE

Kvällen har varit riktigt bra. Nu sitter jag hemma med min kära vän Lina. Vi ska väl snart gå och sova tror jag (?), jag är lite trött iallafall. Imorgon ska jag till Dinos och äta middag med mina fina vänner och sen bär det av någon annanstans för att fira Mysan. Det blir nog bra det!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MYSAN!

ÅH VAD SKÖNT MED HELG

Skolan idag har gått rätt snabbt. Mamma kom och hämtade mig när jag slutade. Och sen dess har jag bara suttit här, woho så kul. Lite senare kommer Lina hit och sen bär det av till stan. Seeee you!

EN LITEN UPDATE SNABBT BARA

LINA FÅR KOMMA MED TILL THAILAND!

WOOPTIDOP

Idag blev jag påmind om att jag borde ladda upp lite bilder här och inte bara skriva något tråkigt, haha. Så jag tänkte ta med min kamera ikväll när jag var och såg på min lillasysters teater. Meeeen.. jag glömde den.. Så istället kan ni få en tråkig bild på mig hur jag såg ut ikväll, hähähä. (Vilken bra deal alltså, verkligen.)


Haha, oj vad stor jag blev nu också! (Det där var verkligen jätte roligt för nu är jag övertrött och min humor suger.) Jag måste gå och sova tror jag, Godnatt på er!

NU SITTER JAG HÄR FAST JAG EGENTLIGEN BORDE SOVA

Nåja. Ikväll har Matthis varit här, vi har typ sett på film och sååå. Moulin rouge tittade vi på, och ja jag vet faktiskt inte om jag tyckte den var bra eller dålig, haha. Helt okej säger vi. Men det var trevligt iallafall.
Sen har det ju såklart varit några söta små barn och sopat ut julen här ikväll också.

IDAG

har jag varit till mjuk&len och vaxat mina ben för första gången i mitt liv. Och jisses vad ont det tog på vissa ställen alltså! Sen har jag spenterat min kväll sovandes hemma hos min mormor och försökt vara duktig och läsa på spanskan tills imorgon, men orden fastnar inte så jaaa. Nu sitter jag och kollar på en massa fina kläder som gärna skulle få flytta in i min garderob. Jag tror jag ska tjata lite på mamma så hon beställer lite åt mig, hähähä. Snart ska jag sova. Och imorgon börjar jag först klockan tio, underbart!

IDAG HAR VARIT EN BRA DAG, MIHIHI




GODMORGON

Nu sitter jag här och äter frukost, nomnomnom. Idag slutar jag hav två och åh vad skönt det är. Efter skolan ska jag och ta spruta, någon såndärn som man måste ha om man far utomlands tyyyyp. Och sen är det musikteori. Senare ikväll vet jag inte vad som händer, så det återstår att se helt enkelt.
Ha en bra dag allihop!

BLÖÖÖH

Jag börjar komma in i någon såndärn "hejjaghetersophienylundochjagärfulastochäckligastihelavärlden-period" igen.
Det är verkligen inte roligt kan jag säga. Men nu ska jag sova, godnatt!

niceee ?

Igår kväll var det lite folk här och såg på film, det var niceee. Lina har sovit här i natt också, hon for hem för inte så jätte längesen och nu ska hon snart komma hit igen. Det är också niceee! Ikväll ska vi nog till stan och högst antagligen blir det nog niceee det med.
Vilken niceee dag alltså!

jag saknar mitt blonda hår, buhu


soovaaaa

Jag är såååå grymt trött alltså! Även fast jag var duktig och gick och la mig i tid igår kväll..

det är så inte min dag idag

Har inte kunnat sova alls i natt, vaknade klockan tolv och somnade först klockan fyra igen. Höll på att missa bussen som ändå var tio minuter försenad. Satt fast i nån fucking bilkö säkert tio minuter. Kom för sent första dagen den här terminen, inrusandes på historian. Blev underkänd i mitt finskaprov. (Jag är så jävla bra!) Men what to do ? Haha, ingenting. Nu har jag typ nyss kommit hem från stan där jag var med mina kära vän. Och vi sitter och äter middag ("middag"), den är verkligen inte god.

my little sistaaah

Ja, det märks att hon inte har varit hemma på några dygn.
Ikväll har min kväll bestått av 1. Sett på film med henne och lipat lite grann. 2. Suttit vid datorn och cammat med henne på msn. (Hon satt i sitt rum och jag i köket.) 3. Hållit på och avlidit av alla hennes fula miner. 4. Blivit attackerad av henne när jag kom ut ur duschen. 5. Haft krig.
Jag tänkte ladda upp någa bilder som jag printscreenade när hon höll på med sina fula miner, men jag konstaterade att hon nog skulle säga upp systerskapet med mig då. Så tyvärr.
Och nu måste jag nog snart hoppa i säng och sova! Jag ser verkligen fram emot att stå ute vid bussen halv åtta imorgon bitti och frysa ihjäl för att sedan börja med denna underbara (jag är mycket ironisk) period... Sov gott allihopa!

hej

Egentligen har jag inget vettigt att skriva. Men det är iallafall sista dagen på jullovet idag och det känns lite bittert. Fast på samma gång ska det bli rätt kul att komma tillbaka till skolan och se lite människor. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men bara ta det lugnt antar jag. Nu ska jag snart fara och hämta min lillasyster, så later!

godnatt på er allihopa


gosh alltså

VAD JAG FÅR LUST ATT SJUNGA NÄR JAG HÖR DET HÄR!

(Det suger lite att pappa är hemma och ligger på soffan och sover, annars kanske ni hade fått en video!)

tisdag

Det är sista "riktiga" kvällen på jullovet ikväll och jag sitter ensam hemma och fryser. Det låter väl bra, right ? Nja, jag tycker inte det. Nu längtar jag verkligen till sportlovet då jag får ligga på stranden i Thailand och bara ta det lugnt i två veckor, lovely!

trevlig kväll igår

Idag sov jag, som vanligt, ganska länge. Min dygnsrytm är helt åt pipan! Ikväll skulle jag vilja göra nått riktigt roligt, men jag vet inte riktigt vad. Till en början kommer nog mina fina vänner över en sväng, och sen får vi helt enkelt se vad vi hittar på.

söndag

Idag har jag sovit, sovit och sovit. Duschat har jag också hunnit med förresten. Ikväll tror jag bestämt att det blir lite skridskoåkning med mina vänner/min vän, jag vet inte riktigt vem som kommer med ännu, men ja. Om någon har lust att skrinna så häng på!

uäh

Jag är på lite (läs ganska mycket) dåligt humör. Ett gott tecken på att jag har suttit hemma och inte gjort någonting alldeles för länge!

jag tänkte vara duktig och skriva en sammanfattning av mitt 2009

Men jag är lite för glömsk för att komma ihåg allt. Det har iallfall varit ett sjukt bra år, det bästa skulle jag nästan tippa på. Det har hänt en massa roliga saker som aldrig kommer glömmas. Visst har det väl haft sina negativa saker med sig också, men whatever det har ju allt. Och nu hoppas jag på att 2010 kommer bli ännu bättre!

jag orkar inte skriva nått just nu

Men återkommer kanske senare ikväll.

RSS 2.0